Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (245)
Filtruj recenzje
245 wyniki
Oceny podróżnych
119
74
29
14
9
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
119
74
29
14
9
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
6 z 11 wśród 245 recenzji
Zrecenzowano: 25 listopada 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel podklasztorze przemiła atmosfera, klimatyczne i historyczne miejsce, obsługa na wysokim poziomie, A masaże u pani Sylwii i Zosi wprowadziły nas w błogi nastrój.
Bardzo się cieszę że mogłem tu przyjechać, wrócę tu ponownie.

Termin pobytu: listopad 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Jet64070798193
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pdkl, Kierownik recepcji, Best Western Plus Hotel PodklasztorzeOdpowiedź udzielona 26 listopada 2018

Szanowni Państwo,
Dziękujemy za pobyt w Best Western Plus Hotel Podklasztorze oraz tak dobrą rekomendację. Jest nam niezwykle miło, że tak wysoko oceniacie Państwo jakość zabiegów wykonywanych w naszym spa. Będzie nam niezwykle miło gościć Państwa ponownie, Serdecznie Pozdrawiamy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 listopada 2018

Bardzo fajne klimatyczne miejsce,z dala od zgiełku miasta.Piękny ogród trochę w stylu angielskim,ruiny murów i kościółek w centrum. Wnętrze hotelu aż dech zapiera,kominek i meble z epoki. Pokoje przytulne,czyste a widok z okna poezja. Kuchnia bardzo dobra,na miejscu można popróbować piw rzemieślniczych. Obsługa ok.Miejsce godne polecenia.

Termin pobytu: grudzień 2017
Dziękujemy, MY8zatrutych
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pdkl, Kierownik recepcji, Best Western Plus Hotel PodklasztorzeOdpowiedź udzielona 26 listopada 2018

Szanowni Państwo,
Dziękujemy za pobyt oraz tak wysoką opinię. Cieszymy się mogąc przeczytać, że nasi goście tak wysoko oceniają jakość świadczonych przez nas usług. Miło nam również, że doceniacie Państwo pracę jaką wkładamy w utrzymanie klimatu miejsca w jakim mieści się Best Western Plus Hotel Podklasztorze. Serdecznie zapraszamy do ponownych odwiedzin. Serdecznie pozdrawiamy,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 listopada 2018

Miejsce z historią. Wystrój pokoi nawiązujący do historii obiektu. Przepyszne śniadania, naprawdę jedne z lepszych jakie udało mi się spotkać w hotelach. Miła obsługa, miejsce godne polecenia.Bardzo dobre jedzenie w hotelowej restauracji oraz wybór ciekawych piw z lokalnego browaru.

Termin pobytu: październik 2018
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Ania R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pdkl, Kierownik recepcji, Best Western Plus Hotel PodklasztorzeOdpowiedź udzielona 26 listopada 2018

Szanowna Pani Anno,
Dziękujemy za wybór usług Best Western Plus Hotelu Podklasztorze oraz za Pani rekomendację. Staramy się aby nasza restauracja Miód i Wino wyróżniała się jakością serwowanych w niej posiłków, jest nam tym bardziej miło przeczytać, że nasi goście doceniają nasze zaangażowanie. Serdecznie zapraszamy ponownie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 października 2018

Wspaniałe miejsce na relaks, a jak pięknie odnowione wnętrza. Ta sama sympatyczna obsługa, śliczne pokoje i przytulne lobby.
Pyszne jedzenie w restauracji (bulion jest wyśmienity, podobnie jak steak).
Korzystałam też ze SPA (mimo że to wyjazd z dziećmi) - przystępne ceny i bardzo dobra obsługa, bardzo relaksacyjne i odprężające 3 godziny.
Dodatkową atrakcją dla Nas zawsze jest basen - razem z dzieciakami wpadaliśmy tam codziennie.
Znowu wrócimy na pewno.

Wskazówka dotycząca pokoi: polecam pokoje z widokiem na ogród i klasztor
Termin pobytu: październik 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, stefanka77
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pdkl, Kierownik recepcji, Best Western Plus Hotel PodklasztorzeOdpowiedź udzielona 3 listopada 2018

Szanowna Pani, Dziękujemy za ponowny wybór usług naszego obiektu. Jest nam Bardzo miło czytając, że nie zawiedliśmy Pani oczekiwań. Utrzymanie wysokiego poziomu usług jest dla nas niezwykle istotne, a tak wspaniałe opinie pokazują nam, że nasi goście doceniają zaangażowanie jakie wkładamy w codzienną pracę. Będzie nam niezwykle miło gościć Państwa ponownie w murach Best Western Hotel Podklasztorze, Do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 października 2018

Bardzo ciekawa propozycja weekendowa i nie tylko. Pachnie tu historią - miejsce wyjątkowe. Pokoje wygodne, zaaranżowane stylowo - z pomysłem. Osobom chcącym mieć nieprzerwany sen, proponuję wybrać pokój na końcu korytarza - w innym przypadku wyjątkowa akustyka / niewyciszone drzwi i stukot twardych butów po niemal brukowej posadzce korytarza /, nie pozwoli na odpoczynek. Zdarzyło się, że goście szkolili się w ramach PZU aż do rana, do godz.4 minut 30 - to niestety zmarnowało nam dzień następny. Za to kuchnia - świetna - bardzo smaczne dania. Bardzo miła,profesjonalna obsługa w restauracji. Wyjątkowo zaopatrzony bar. Śniadania smaczne i różnorodne. Obiekt ma wiele ciekawych propozycji spędzenia wolnego czasu. Odrestaurowany klasztor to miejsce, gdzie można dotknąć i posmakować historii.

Wskazówka dotycząca pokoi: dla chcących się spokojnie wyspać-pokój na końcu korytarza
Termin pobytu: październik 2018
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, eliszkab
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pdkl, Kierownik recepcji, Best Western Plus Hotel PodklasztorzeOdpowiedź udzielona 27 października 2018

Szanowni Państwo,
Dziękujemy za opinię dotyczącą pobytu w murach Best Western Hotel Podklasztorze. Jest nam bardzo miło czytać, że doceniacie Państwo wystrój i aranżację wnętrz naszego obiektu. Kwestia akustyki drzwi jest nam znana i poczyniliśmy już pewne kroki w celu jej poprawy aczkolwiek hotel mieści się w ścisłym zabytku i nie możemy zastosować każdego dostępnego rozwiązania. Bardzo dziękujemy również za docenienie naszej restauracji zarówno jakości posiłków jak i obsługi. Serdecznie zapraszamy ponownie, Serdecznie Pozdrawiamy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji