Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Brzeziny
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Rewelacyjnie”
Zapiekane — recenzja

Zapiekane
Nr 1 wśród 4 Restauracje (Brzeziny)
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 24 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Świetna obsługa(!!!!), przemiłe Panie kelnerki, doskonale zorientowane w karcie. Zamówiliśmy zapiekankę i pizzę Pani Magdy Gessler oraz zupy- sezonową i krem z pomidorów( obie wegetariańskie! ❤️) oraz mrożoną herbatę owocową(super ze dbacie nawet o to, by słomki byly papierowe:) ). Przed podaniem dań, na stol została postawiona karafka wody za co ogromny plus! Za cały, rodzinny obiad(3 osoby) zapłaciliśmy 83 pln. Szczerze polecam!

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, juliapZ397SR
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 501mariuszb, Właściciel, ZapiekaneOdpowiedź udzielona 25 sierpnia 2019

Dziękujemy ❤️❤️

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (36)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

4 z 8 wśród 37 recenzji

Zrecenzowano 18 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Witam, serdecznie polecam to miejsce. Trafiliśmy tam przez przypadek ale warto było. Zostaliśmy powitani pysznym napojem orzeźwiający z ogórka limonki i mięty. Biorąc pod uwagę że tego dnia było bardzo gorąco to napój był jeszcze smaczniejsze. Zamówione dania przepyszne. Polędwiczki pierwszą klasa zupa również. Dzieci zachwycone pizzą.
Wszystko przepyszne świeże każdy się najadł. Największe zaskoczenie czekało nad na końcu... :) Cena za obiad dla 4 osób rewelacyjna. Serdecznie polecam wrócimy tam kiedyś gdy będziemy w tamtych rejonach.

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, msze2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 501mariuszb, Właściciel, ZapiekaneOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2019

Dziękujemy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Jedzenie bez zastrzeżeń-aromatyczne,uczciwa porcja,adekwatna do potrawy cena.Długi czas oczekiwania (na trzy porcje czekaliśmy ok.40 minut,lokal pełen),ale kelnerka uprzedziła nas o tym,dwukrotnie pochodziła do stolika,prosząc o cierpliwość i jeszcze raz,przy serwowaniu dań,przeprosiła. Miło. Woda niegazowana gratis. Nie zrazajcie się niepozornym wyglądem restauracji-warto tam wejść!

Termin wizyty: maj 2019
2  Dziękujemy, Alaniemakota
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 501mariuszb, Właściciel, ZapiekaneOdpowiedź udzielona 16 czerwca 2019

Dziękujemy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Restaurację odwiedziłam dwukrotnie i na pewno do niej wrócę. Jedzenie jest naprawdę smaczne,przygotowane z dobrych składników oraz ładnie podane. Obsługa miła oraz zainteresowana gośćmi. Plusem jest także darmowa karafka wody dodawana przy każdym zamówieniu. Minusem jest malutki lokal który jak na taką ilość gości mogli by spokojnie powiększyć lub przenieść do innej lokalizacji która oferowałaby większy metraż.
Z góry polecam tą restaurację

Termin wizyty: maj 2019
2  Dziękujemy, Paulina w
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 501mariuszb, Właściciel, ZapiekaneOdpowiedź udzielona 16 czerwca 2019

Dziękujemy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 maja 2019

Przyjechałem tu już po raz drugi. A to już świadczy o tym, że warto skorzystać z tego miejsca. Zamówiłem tuńczyka, jednak menu jest dość szerokie, od pizzy, sałatek, makaronów, dań mięsnych, rybnych i innych. Tuńczyk bardzo dobry, mogę polecić. Lokal dość mały, jednak jak na warunki brzezińskie, to chyba najlepsza restauracja w mieście. Poza tym nie można narzekać na obsługę, dziewczyny bardzo miłe, i przede wszystkim potrafią doradzić.

Termin wizyty: maj 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
2  Dziękujemy, Krzych_D_3003
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 501mariuszb, Właściciel, ZapiekaneOdpowiedź udzielona 16 czerwca 2019

Dziękujemy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Zapiekane — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Koluszki, Łódzkie

Byłeś(-aś) w Zapiekane? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem