Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Great hotel, great location, superb hosts”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 4 dodatkowych witryn!
Highlands Country House
Miejsce nr 1 wśród 1 hoteli w Kenilworth
Zrecenzowano 20 sierpnia 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: kwietniu 2012, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Al S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (100)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

68 z 72 wśród 100 recenzji

Zrecenzowano 5 lipca 2012
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: Corner suite - lovely and spacious.
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: lipcu 2012, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Hannetjie K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Odpowiedź menedżera:Odpowiedź udzielona 14 lipca 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 czerwca 2012
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: Corner room with balcony - very spacious
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: czerwcu 2012, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Gail B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Odpowiedź menedżera:Odpowiedź udzielona 27 czerwca 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 maja 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: maju 2012, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Ldiii
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Honey40667, Owner, Highlands Country HouseOdpowiedź udzielona 21 maja 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 lutego 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: lutym 2012, podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
3  Dziękujemy, OscarIndia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Kenilworth — zobacz również następujące kwatery w tym miejscu lub jego okolicy
w odległości 2,1 km
Vineyard Hotel
Vineyard Hotel
Nr 2 z 3 w lokalizacji Newlands
Liczba recenzji: 1 378
w odległości 2,7 km
The Cellars-Hohenort
The Cellars-Hohenort
Nr 3 z 5 w lokalizacji Constantia
Liczba recenzji: 454
w odległości 9 km
Steenberg Hotel
Steenberg Hotel
Nr 2 z 5 w lokalizacji Constantia
Liczba recenzji: 512
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 9,2 km
South Beach Camps Bay
South Beach Camps Bay
Nr 2 z 12 w lokalizacji Camps Bay
Liczba recenzji: 375
w odległości 11,8 km
Lagoon Beach Hotel & Spa
Lagoon Beach Hotel & Spa
Nr 1 z 3 w lokalizacji Milnerton
Liczba recenzji: 1 622
w odległości 2,1 km
The Alphen Boutique Hotel
The Alphen Boutique Hotel
Nr 5 z 5 w lokalizacji Constantia
Liczba recenzji: 210
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Highlands Country House? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Highlands Country House — dodatkowe informacje

Adres: 36 Tennant Road, Kenilworth 7708, Republika Południowej Afryki
Lokalizacja: Republika Południowej Afryki > Prowincja Przylądkowa Zachodnia > Kapsztad > Kenilworth
Udogodnienia:
Bar/salon Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Bezpłatne śniadanie Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Bezpłatny parking Obsługa pokojowa Usługa przewozu Basen
Styl hotelu:
Miejsce nr 1 wśród 1 hoteli w Kenilworth
Zakres cen: 486 zł–973 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:5-gwiazdkowy — Highlands Country House 5*
Liczba pokoi: 14
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Agoda, Booking.com i TripOnline SA, dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Highlands Country House. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Highlands Country Hotel

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem