Na podstawie opinii zdecydowaliśmy się na te pizzerię, jednak żałujemy. Pizza "cztery sery" po prostu nie była dobra. Pizza była oblana serem goudapodobnym,który przykrywał pozostałe sery, których i tak było niewiele. Mocarella niewidoczna i w smaku niewyczuwalna. Camembert i lazur widoczne ale niewyczuwalne. Kilka kawałków fety (oczywiście favity) jako jedyne łamały goudową dominację. Pizza "americana" na pierwszy rzut oka również wyglądała jak serowa. Okazało się, że szynka i pieczarki są zalane serem, który po prostu nie smakował dobrze. Po trzech kawałkach zaczęłam ściągać ser z pizzy i okazało się, że pod nim jest niewiele szynki i śladowe ilości pieczarek. Ciasto raczej grube, puszyste, ale w smaku przypominało bardziej naleśnik, niż ciasto pizzy. Od spodu całkowicie białe, niewypieczone albo mało spieczone. Dla osób lubiących się najeść pewnie jest super, ale dla tych, którzy chcą zjeść i czuć dobre składniki - nie polecam.
Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.