Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Najlepsze miejsce na Gran Canarii”
Il Caffettino — recenzja

Il Caffettino
Nr 1 wśród 17 Desery (Maspalomas)
Zakres cen: 1 USD - 3 USD
Kuchnie: Włoska, Pizza, Kawiarnia, Pub-restauracja
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 13 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Pyszne jedzenie, fantastyczna kawa! Ciepli i przyjacielscy gospodarze. Właściciele wszystko gotują i szykują sami i wkładają w to całe serce co sprawia że miejsce jest wyjątkowe i bajeczne. Nie drogo więc odwiedzaliśmy z rodziną to miejsce każdego dnia podczas urlopu. Serdecznie polecam!

Termin wizyty: styczeń 2019
1  Dziękujemy, AAAniaaa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GIANNI85OPAD, Proprietario, Il CaffettinoOdpowiedź udzielona 13 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Thank you very much for the nice review and for appreciating Il Caffettino
Hope to see you soon again
Stolat stolat

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (91)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 91 recenzji

Zrecenzowano 25 grudnia 2018 z urządzeń przenośnych

Miła obsługa, przytulna atmosfera
No i super kawa i słodycze
Polecam na wstąpienie na chwile a także dłuższa chwile.

Termin wizyty: grudzień 2018
Dziękujemy, Jj034
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GIANNI85OPAD, Proprietario, Il CaffettinoOdpowiedź udzielona 27 grudnia 2018
Tłumaczenie Google

Thank you very much,was a pleasure to spend some time with you. It was a pleasure
See you next time in Gran Canaria

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 2 dni temu

Termin wizyty: lipiec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GIANNI85OPAD, Proprietario, Il CaffettinoOdpowiedź udzielona wczoraj
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: luty 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GIANNI85OPAD, Proprietario, Il CaffettinoOdpowiedź udzielona 26 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: luty 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GIANNI85OPAD, Proprietario, Il CaffettinoOdpowiedź udzielona 16 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Il Caffettino — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Maspalomas, Gran Canaria
Playa del Ingles, Maspalomas
 
Playa del Ingles, Maspalomas
Playa del Ingles, Maspalomas
 
Playa del Ingles, Maspalomas
 

Byłeś(-aś) w Il Caffettino? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem