Mimo iż zamek jest piękny i znajduje sie też w pięknym miejscu to niestety nasz pobyt mnie rozczarował.
Pokoje na zdjęciach wydają się dużo ładniejsze, zapewne na stronie zamku załączone są fotki najlepszych pokoi , tymczasem my dostaliśmy dwa pokoje nr 5 i 6 o naprawde przeciętnym standardzie. W pkoju nie ma ani tv ani radia , internet też nie działał, niby na 1 noc-tak jak w naszym przypadku to nie był wielki problem , ale na dłuższy pobyt... trochę dziwnie.
Moje dzieci przez przypadek zostawiły w łazience elektryczne szczoteczki , które niestety zostały wyrzucone przez obsługę.. po telefonie do hotelu najpierw zostałam poinformowana , ze zostana odesłane , potem mailownie , że jednak nie zostały znalezione...Jako były pracownik 5* hotelu , wiem , ze nie należy wyrzucac NICZEGO co pozostawi za sobą gość htelowy! i nie chodzi tu nawet o wartościowe rzczy ale nawet o najbardziej błache-mogą one bowiem dla kogoś mieć wartość sentymentalną i nie nam to oceniać.
W łazience , w pokoju 6 nie ma mozliwości zaczepienia prysznica , więc w trakcie mycia trzeba go przytrzymywać jedną ręką. Czystość łazienki też pozostawiała wiele do życzenia.
Mogę za to wysoko ocenić restauracje , miła obsługa , smaczne jedzenie i bardzo dobre śniadanie. Na posiłek warto się wybrać , na nocleg zdecydowanie nie.Więcej
- Bezpłatna sieć Wi-Fi
- Bezpłatny parking