Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 059)
Filtruj recenzje
2 059 wyniki
Oceny podróżnych
787
826
321
81
44
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
787
826
321
81
44
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 2 059 recenzji
Zrecenzowano: 8 września 2016

Hotel- ogromny blok nad brzegiem oceanu .Do plaży blisko ,bardzo drogie 40 euro dwa leżaki i parasol jeden dzień.Poza tym duża część pokoi położona z "widokiem" na salę restauracyjną hotelową gdzie odbywają się codziennie bardzo głośne animacje huk i wrzask do godziny 11 .Dla osób spragnionych spokoju nie polecam tego hotelu .

Termin pobytu: wrzesień 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, wojciechs744
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 lipca 2014

Czysto,cicho.Wspaniała kuchnia-wystarczające menu.Bardzo miła i dyskretna ,uprzejma obsługa kelnerska oraz kompetentna praca recepcji.Wspaniałe widoki z okien ...oraz czyste uliczki,przyjazna marina.Na niepogodę -basen,sauny,siłownia...

Wskazówka dotycząca pokoi: Warto wybrać pokój z widokiem na morze/ocean-jak najwyższe piętro.Drogie napoje (także lokalne wina) -do obiadu i kolacji.
Termin pobytu: lipiec 2014
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
3  Dziękujemy, Andrzej N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VilaGaleHoteis, General Manager, Vila Galé AmpaliusOdpowiedź udzielona 21 lipca 2014
Tłumaczenie Google

Dear Guest

Firstly of all thank you for taking time to make your review about Vila Gale Ampalius, which deserve our best attention.

We were pleased to hear that you enjoyed your stay.

It will be a pleaser for us to welcome you back at Vila Gale Ampalius or any other Vila Galé in Portugal or Brazil.

Thank you for your preference.

Best regards.

Porfirio Perdigão
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 22 kwietnia 2019

Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VilaGaleHotels, Manager, Vila Galé AmpaliusOdpowiedź udzielona 23 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 kwietnia 2019

Termin pobytu: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VilaGaleHotels, Manager, Vila Galé AmpaliusOdpowiedź udzielona 23 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VilaGaleHotels, Manager, Vila Galé AmpaliusOdpowiedź udzielona 23 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji