Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 579)
Filtruj recenzje
1 579 wyniki
Oceny podróżnych
603
616
223
73
64
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
603
616
223
73
64
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 579 recenzji
Zrecenzowano: 16 lipca 2017

polecam hiltona przy lotnisku ,połaczony z galeria chandlową i dworcem łacznikiem ,co jest bardzo wygodne .Do centrum Amsterdamu pociagiem jakies 20 min . bardzo wygodne pokoje i jak to zwykle w hiltnie miła obsługa i dobre sniadania .Mimo ze przy lotnisku idealnie wyciszony .

Wskazówka dotycząca pokoi: pokoje z widokiem na airport
Termin pobytu: maj 2017
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, andted
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 czerwca 2017

Barman nieuprzejmy, machający na gości i olewczy. Czystość, posiłki i pokój w porządku i na przyzwoitym poziomie. Obsługa na recepcji w miarę ok. Kompletny brak organizacji w sytuacji awaryjnej gdy na klatce schodowej zdarzył sie wypadek.

Termin pobytu: czerwiec 2017
Typ podróży: Podróż służbowa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Hampton
Dziękujemy, kamilp579
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Benny L, General Manager, Hampton by Hilton Amsterdam Airport SchipholOdpowiedź udzielona 17 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Kamilp579,

Thank you for reviewing your stay with us. Unfortunately we experienced exceptional circumstances in our hotel on the day you have stayed with us which, sadly, were beyond our control. I would like to explain these circumstances to you personally, could you please be so kind to contact me directly?

with kind regards,

Benny Luitjens
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 marca 2017

Nocowałam w Hampton podczas podróży służbowej. Pokoje czyste, wygodne łóżko i dobrej jakości pościel. Rewelacyjne kosmetyki w prysznicu oraz możliwość wypicia herbatki w pokoju (czajnik, kubki , herbata etc na wyposażeniu). Smaczne śniadanie, mogłaby być lepsza kawa. Polecam.

Termin pobytu: marzec 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Hampton
Dziękujemy, 261grazynap
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 marca 2017

Bardzo dobra lokalizacja, blisko zarówno do miejsca docelowego, jak i do komunikacji z Amsterdamem. Miła obsługa, służąca pomocą. Pokoje czyste. Łazienki również. Śniadania smaczne, ale mało zróżnicowane.

Termin pobytu: marzec 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Hampton
Dziękujemy, K3342ZNjoannak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 marca 2017

dobra jakość hotelu w stosunku do ceny, obsługa pomocna. Bar mało klimatyczny ale pracujący w nim barmani bardzo dobrze wywiązują się z obowiązków. Pokoje czyste aczkolwiek rzekomych poduszek różnej miękkości nie zauważyłem ale to tylko drobny szczegół. Hotel warty do polecenia.

Termin pobytu: marzec 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Hampton
Dziękujemy, H1756WKmarcins
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji