Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 404)
Filtruj recenzje
2 405 wyniki
Oceny podróżnych
806
921
407
166
105
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
806
921
407
166
105
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 2 405 recenzji
Zrecenzowano: 4 czerwca 2017

Hotel umiejscowiony przy porcie lotniczym Amsterdam Schiphol. Idealna baza wypadowa dla miłośników lotnictwa. Wadą obiektu jest podawanie cen bez podatku oraz doliczanie sporych opłat za dodatki w postaci parkingu, transferu do kolei itp.
Hotel nie jest pierwszej świeżości i nie zasługuje na 4*.

Termin pobytu: sierpień 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, meschiash
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NHSchipholAirport, General Manager, NH Amsterdam Schiphol AirportOdpowiedź udzielona 6 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you very much for taking the time to contact us with regards to your stay with us! We are very sorry to hear that we have been unable to provide you the service at the high of our standards with regards to the freshness. Unfortunately, there is no way we can undo your experience. However, we do like to let you know that your situation has been taken very seriously and discussed with our departments involved.

As TripAdvisor doesn't provide us the tools to do so, we would be very grateful if you would make the effort to get further in contact with us via y.jongejan@nh-hotels.com as we are eager to show you that we can offer a way better product than you just have experienced.

Kindly waiting for your reply,

Have a nice day!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 listopada 2016

Hotel NH położony w bardzo atrakcyjnym miejscu jeśli spotkania czy konferencje odbywają się na lotnisku. Doskonały bezpłatny transport z i na lotnisko kursujący z dużą częstotliwością. Bardzo czysto, pyszne i urozmaicone śniadania, wygodne łóżka.Naprawdę godny polecenia.

Termin pobytu: listopad 2016
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, JoanaItalia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NHSchipholAirport, General Manager, NH Amsterdam Schiphol AirportOdpowiedź udzielona 25 listopada 2016
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you for taking the time to share your review with us.

We are pleased to hear that you have enjoyed your stay with us!
We are very thankful for the opportunity we have had to service, so we would be more than honored to welcome you again. If there is anything we can do to enhance your future stay with us, please feel free to contact us directly!

Thank you for choosing NH and have a nice day!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 lipca 2016

Dojazd z / na lotnisko bezpłatny. Obsługa bardzo miła i sprawna. Pokój czysty ale widać już ślady zużycia..Śniadanie w cenie i bardzo obfite. Wino w pokoju ale brak wody mineralnej. Tą można samemu dokupić

Wskazówka dotycząca pokoi: Trudno określić. wszystkie pokoje z klimatyzacją.. okna zamknięte bo blisko lotniska
Termin pobytu: lipiec 2016
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, KUBAOLD
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NHSchipholAirport, General Manager, NH Amsterdam Schiphol AirportOdpowiedź udzielona 18 lipca 2016
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you very much for taking the time to share your experience with us! We are very grateful for your comments and hope you have enjoyed your time with us.

Naturally, we would be very pleased to welcome you on another occasion. In case you are planning to do so, please feel free to contact us directly.

Thank you for choosing NH and have a nice day!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 lipca 2013

Hotel położony bardzo blisko lotniska. Wszystko na pierwszy rzut oka eleganckie i jak na 4* przystało. Pokoje duże i ładne (w części dla niepalących - te dla płacących sa mniejsze i gorzej umeblone oraz panuje nieprzyjemny zapach). Dużym minusem jest fakt, ze w pokojach nie mozna otworzyć okna co przy niezby dokładnym sprzątaniu pan sprzatajacych powoduje nieprzyjemny zapach ktorego nawet duży nawiew klimatyzacji nie zmniejszy. Uciążliwe sa rownież kolejki przy recepcji - jest kilka stanowisk jednak pracują 1-2 osoby. Na plus jest śniadanie - duży wybór, dobre jedzenie. Plusem jest rownież siłownia, dwa rodzaje saun, jacuzzi, basen, solarium i miejsce do gry w squasha oraz na zewnątrz - do tenisa. W całym health club rownież jest wszystko co powinno byc oprócz czystości... Szkoda trochę ze tak dobrze wyglądający oraz wyposażony hotel obniża swoja opinie czystością....

Termin pobytu: czerwiec 2013
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, mmmoni88
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 4 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: sierpień 2017
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NHSchipholAirport, General Manager, NH Amsterdam Schiphol AirportOdpowiedź udzielona 11 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji