Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 10:00 - 18:00
Wyróżnione recenzje
Urlop

Fajne spokojne miejsce gdzie wokolo znajdują się cytrynowe i pomarańczowe drzewa. Można zapoznać... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 7 września 2019
982arkadiuszf
z urządzeń przenośnych
Piękne widoki i muzeum

Muzeum, w którym można zobaczyć jak wyglądała okolica w latach gdy nie docierała tu nawet droga... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 10 sierpnia 2019
majkp2018
,
Kalisz, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (863)
  
Recenzje (863)
Filtruj recenzje
863 wyniki
Oceny podróżnych
431
341
72
12
7
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
431
341
72
12
7
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 863 recenzji
Zrecenzowano: 7 września 2019 z urządzeń przenośnych

Fajne spokojne miejsce gdzie wokolo znajdują się cytrynowe i pomarańczowe drzewa. Można zapoznać się z historią Limone sul Garden.

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2019
1  Dziękujemy, 982arkadiuszf
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 sierpnia 2019

Muzeum, w którym można zobaczyć jak wyglądała okolica w latach gdy nie docierała tu nawet droga. Super miejsce aby odetchnąć. Wejście około 2 euro. Super widoki.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, majkp2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 maja 2018

Jeśli wybierzemy się do Limone samochodem,to już po drodze,czekają nas MEGA cudowne widoki.Miasteczko malowniczo położone(jak z dobrych widokówek),wąskie uliczki w klimacie cytryny :) Kocham to miejsce.Mogłabym tam zamieszkać.
Aaaa jeszcze muzeum cytryn:)zupełnie innych,od tych które mamy na półkach sklepowych.Wcale nie są takie piękne ale za to najsmaczniejsze.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2017
1  Dziękujemy, MagdaStudio95
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 maja 2018 z urządzeń przenośnych

MAJÓWKA spędzone w fajnym hotelu w cudownym miasteczku. Pokoje dziennie sprzatane i ogólnie czysto. Jedzenie dobre a czasami nawet bardzo dobre. A pogoda hmm jak to w górach. Generalnie z czystym sumieniem mogę ten hotel polecić na majówkę

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2018
Dziękujemy, Greg D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 kwietnia 2016

Tak naprawde La Limonaia to pretekst do napisania czegos o Limone sul Garda. Wyjatkowo urocze miejsce przypominajace austriackie Hallstatt. Oczywiscie wszystko co zwiazane z tym miejscem jest podporzadkowane cytrynie i jej zoltym odcieniom ale taka cytryniade znajdziemy rowniez na wybrzezu Amalfi np. w Sorrento. Za to samo Limone jest urocze i bedac gdzies w poblizu warto zafundowac sobie wycieczke ( najlepiej stateczkiem - dojazd i parkowanie samochodu to istne extremum) i milo spedzic czas. A w samym Limone oprocz obejrzenia La Limonaia pospacerowac uliczkami tego przyklejonego do gorskiego zbocza miasteczka i rozkoszowac sie genialnymi widokami. Na koniec pobytu zafundowac sobie male co nieco w jednym z wielu lokali jakie znajduja sie w tym miasteczku.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2016
1  Dziękujemy, Krzysztof S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji