Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (43)
Filtruj recenzje
43 wyniki
Oceny podróżnych
28
10
1
2
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
28
10
1
2
2
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 43 recenzji
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019

W Lindos Breeze Beach Hotel spędziłem 12 dni. Hotel należy do dużego kompleksu, w którym znajdziemy jeden główny obiekt (Lindos Imperial) 5 basenów i prywatną plażę z leżakami i parasolami. Przebywając w Lindos Breeze Beach Hotel mogliśmy korzystać z całej infrastruktury.
Sam hotel jest świeżo wyremontowany obiektem o eleganckim designie. Basen przy hotelu jest bardzo klimatyczny i bardzo czysty. Pokoje wyposażone są w podstawowe urządzenia i udogodnienia. My mieliśmy pokój z widokiem na morze, więc wieczory spędzone na balkonie należały do bardzo miłych. Posiłki w ramach all inclusive były bardzo obfite i każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Począwszy od opcji dla osób nie jedzących mięsa, a skończywszy na amatorach owoców morza. Podobnie było z ofertą drinków; w ramach opasek all można było dostać każdego znanego powszechnie drinka (Mohito, Cuba Libre, Aperol, Whiskey Sour itd.). Barmani zawsze uśmiechnięci, nigdy nie robili problemów z zamówionymi opcjami.
Woda na Rodos to super sprawa. Widać dno, jest bardzo czysta. Plaże tam występujące to plaże żwirowe. To dosyć wygodne, jeśli ktoś nie lubi lepiacego się do mokrych stóp piasku. Ale koniecznie trzeba kupić obuwie ochronne (w Decathlon za 25 zł). Woda w morzu należy do ciepłych.
Komfort przebywania w Lindos Breeze Beach Hotel podnosił fakt, że podczas całego pobytu bez "rezerwacji" zawsze bez problemu można było znaleźć leżaki zarówno na plaży jak i przy hotelowych basenach.
500 metrów od hotelu był lokalny market, a około 10 km od hotelu znajduje się miejscowość Lindos. Warto tam pojechać lokalnym busem. Na miejscu znajdziemy typowo grecką klimatyczną zabudowę a na szczycie góry ruiny Akropolu. Grzechem jest wyjeżdżać na górę na plecach biednych osiołków, niestety zdarzają się tacy straszni turyści.
Wracając do samego hotelu Breeze; managerka obiektu jest Svitlana, która codziennie pytała nas o to, czy wszystko jest ok i dodatkowo mówi po polsku. To bardzo ułatwia pobyt i ewentualne rozwiązywanie wątpliwości. Pokoje sprzątane codziennie, można wypożyczyć ręczniki plażowe.

Polecam ten hotel i wakacje na Rodos. Pogoda bez najmniejszej chmurki, miłe powiewy wiatru i miła atmosfera w hotelu.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
1  Dziękujemy, Zbigniew K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SvitlanaMuzychenko, Operation manager, Lindos Breeze Beach HotelOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2019

Szanowny Panie Zbigniew K

Serdecznie dziękujemy za wybór naszego hotelu na Pański pobyt na Rodos

Jest nam niezmiernie miło słyszeć, że Lindos Breeze beach hotel spełnił Pana oczekiwania.
Dziękujemy równiez za miłe słowa o naszej obsłudze, jest to dla nas zawsze największe wyróżnienie.

Mamy nadzieję, że będziemy mogli gościć Pana ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019

Generalnie hotel spełnił nasze oczekiwania. Jedzenie bardzo dobre, drinki też :), pokoje czyste, miła obsługa, wystarczająca ilość leżaków.
Menadżer hotelu - Svitlana, przemiła osoba, wyjątkowo dbająca o gości i dobrą atmosferę, mówi w języku polskim.
Polecam ten hotel.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Przemcy
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SvitlanaMuzychenko, Operation manager, Lindos Breeze Beach HotelOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2019

Serdecznie dziękujemy za wybór naszego hotelu na Pański pobyt w Lindos Breeze beach hotel

Jest nam niezmiernie miło słyszeć, że Lindos Breeze beach hotel spełnił państwa oczekiwania.
Dziękujemy równiez za miłe słowa jest to dla nas zawsze największe wyróżnienie.

Mamy nadzieję, że będziemy mogli państwo ponownie.
Z wyrazami szacunku

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019

Hotel jest częścią większego kompleksu (Lindos Imperial: budynek główny z restauracjami, porozrzucane na sporej przestrzeni i zatopione w zieleni, liczne 1-o piętrowe budynki z basenami indywidualnymi i wspólnymi). Położenie Hotelu wraz z jego 3-a basenami, a także profesjonalny i bardzo miły personel zapewnia kameralny wypoczynek w ciszy, komforcie i luksusie. Szczególnego podkreślenia wymaga bardzo profesjonalne i niezwykle życzliwe postępowanie Menedżera Hotelu (Pani Svitlana M.), dzięki której drobne uciążliwości, nawet jeśli się przytrafiły, natychmiast były rozwiązywane, prośby kierowane do personelu zw. z pobytem - spełniane, a wakacje marzeń były rzeczywiście wakacjami marzeń. W naszej ocenie - hotel z takimi ludźmi i z takim Menedżerem jest enklawą luksusu i spokoju. Jedzenie bardzo dobre i różnorodne. Pokoje czyste (sprzątane co dzień), baseny – i dla małego i dla dużego, napoje (ile chcesz i co chcesz). Pełno wszędzie zieleni, kwiatów. Dziękujemy i serdecznie pozdrawiamy Arnold z Rodzinką (zwłaszcza Gabrysia ...)

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Arnoldek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SvitlanaMuzychenko, Operation manager, Lindos Breeze Beach HotelOdpowiedź udzielona 17 sierpnia 2019

Szanowna Pani Gabrysia i Pan Arnold
Jesteśmy bardzo wdzięczni za komentarze dotyczące pobytu w naszym hotelu. Otrzymanie pozytywnej opinii jest dla nas zawsze wielką przyjemnością. Dziękujemy za tyle ciepłych słów :)
Niezmiernie cieszy nas fakt, że pobyt był udany i spełniliśmy oczekiwania. Jednocześnie mamy nadzieję, że będziemy jeszcze mieć przyjemność zobaczyć się ponownie.

Dziękujemy i z uśmiechami czekamy na kolejne wizyty.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2019

Super wakacje!!! Przepiękne miejsce, bezpośrednio przy ciepłym i spokojnym morzu, super obsługa, dodatkowe atrakcje (taniec z ogniem - fire show, aqua park, spa w tym: peeling fish, dyskoteka). Wieczorem totalny relaks przy dobrej muzyce i bajecznych drinkach w szerokiej ofercie. Restauracja - super obsługa, jedzenie wyśmienite, nie do przejedzenia. Jeżeli chcesz wypocząć, zrelaksować się lub spędzić miło czas w dobrym towarzystwie to najlepsze miejsce na świecie!!! Beata i Grażyna Puławy, Polska

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, Relax812637
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SvitlanaMuzychenko, Operation manager, Lindos Breeze Beach HotelOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2019

Szanowna Pani Beata i Grażyna Puławy
Dziękujemy uprzejmie za wybranie Hotelu Lindos Breeze Beach na Pani pobyt w Rodos oraz za podzielnie się Pani opinią z innymi użytkownikami serwisu TripAdvisor.
Bardzo się cieszę że nasz hotel zrobił na Pani tak dobre wrażenie.

Zapraszamy do ponownego odwiedzenia hotelu przy najbliższej nadarzającej się okazji.
Z wyrazami szacunku,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2019

Właśnie wróciliśmy z hotelu Lindos Breeze Beach, więc opinia na gorąco:). Hotel należy do kompleksu hotelu Lindos Imperial ale ma swój wyjątkowy niepowtarzalny urok. Imperial to trzy części, rozrywkowy POOL że zjeżdżalniami i amfiteatrem ,poniżej baseny przy restauracji głównej i część relaksu przy plaży. Lindos Breeze to klimatyczne miejsce ,gdzie można się zrelaksować i odpocząć ale jesli komus brakuje mocniejszych wrażeń Imperial jest cały do dyspozycji. Lindos Breeze ma bar przy basenie , gdzie najfajniejszy barman na świecie podaje najlepsze drinki. Pokoje czyste , regularnie sprzątane. Obsługa hotelu to ludzie z sercem na dłoni, wszyscy uśmiechnięci, chętni do pomocy. Cudowna Pani Menadżer, mówiąca po polsku , zawsze ma czas na rozmowę , jest ciepłą i serdeczną osobą, każdy klient jest dla niej równie ważny. Posiłki bardzo urozmaicone , restauracji w całym kompleksie mnóstwo,w samym Lindos Breeze nie ma restauracji głównej ale czas przejścia do niej to dosłownie jakieś 45 sekund:). Breeze ma swoją wypożyczalnie samochodów, przemiła Pani sprawnie i szybko dopełnia formalności, a okolica piękna warto wypożyczyć auto i pozwiedzać. Hotel naprawdę cudowny , ludzie cudowni, Rodos cudowny, Polecam na 100%.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Monika R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SvitlanaMuzychenko, Operation manager, Lindos Breeze Beach HotelOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2019

Szanowna Pani Monika,
Przede wszystkim serdecznie dziękuję za czas poświęcony ocenie hotelu Lindos Breeze beach hotel. Jest nam niezmiernie miło, że nie zawiedliśmy zaufania, którym obdarzyli nas Państwo decydując się na rezerwację w Hotelu Lindos Breeze Beach hotel. Dokładamy wszelkich starań, aby pobyt naszych gości był niezapomnianym.
Zapraszamy do ponownego odwiedzenia hotelu przy najbliższej nadarzającej się okazji.

Pozdrawiam,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji