Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Nova Krslja
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Wyróżnione recenzje
Ot jaskinie

Trochę krótkie to zwiedzanie ;-) ale jak się jest przy Jeziorach Plitvickich - można rzucić okiem... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 1 września 2015
Artur_Dolata
,
Warszawa, Polska
Warto zobaczyc

Fajny wypad, naprawdę warto tam wstąpić. Bardzo miły przewodnik z dużym poczuciem humoru... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 28 maja 2018
jolantag573
,
Norwich, Wielka Brytania
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (195)
  
Recenzje (195)
Filtruj recenzje
195 wyniki
Oceny podróżnych
68
63
52
10
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
68
63
52
10
2
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 195 recenzji
Zrecenzowano: 28 maja 2018 z urządzeń przenośnych

Fajny wypad, naprawdę warto tam wstąpić. Bardzo miły przewodnik z dużym poczuciem humoru, dziękujemy Marko za miło spędzony czas! Na końcu wyprawy był niezapomniany pokaz, szczegółów nie zdradzę. Trzeba zabrać ze sobą bluzę lub kurtkę bo w jaskini jest 9st. Fajny park, można pograć w badmintona albo zorganizować sobie piknik. Polecam!

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2018
1  Dziękujemy, jolantag573
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 sierpnia 2016

Oprócz niezliczonych strumyków, potoków i wodospadów warto zwrócić uwagę na jaskinie i przekonać się jak zdolnym rzeżbiarzem może być natura nie tylko na powierzchni ziemi, ale także i pod nią .

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2016
Dziękujemy, Muhlacker
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2015

Trochę krótkie to zwiedzanie ;-) ale jak się jest przy Jeziorach Plitvickich - można rzucić okiem. Dość strome podejście do wejścia do jaskiń.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2015
Dziękujemy, Artur_Dolata
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 23 lipca 2017

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 czerwca 2017

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji