Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (5 951)
Filtruj recenzje
5 951 wyniki
Oceny podróżnych
4 095
1 314
357
100
85
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
4 095
1 314
357
100
85
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 5 951 recenzji
Zrecenzowano: 8 sierpnia 2019

Ładnie odnowiony hotel, bardzo profesjonalna obsługa personelu widać dużą różnicę jakości obsługi w stosunku do np. hoteli Corinthia lub Intercontinental w St. Julian’s na Malcie, powinni poprawić jakość posiłków szczególnie tych na ciepło w Club Executive.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Hilton Hotels & Resorts
Dziękujemy, Stanislaw_888
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MaximeE56, Manager, Hilton MaltaOdpowiedź udzielona 10 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Stanislaw_888,

Thank you very much for choosing to stay at Hilton while visiting the Maltese Island and for taking the time to share with us and the other travelers some precious feedback. Indeed, since your satisfaction is our main priority, these details are always appreciated and truly important for us in order to improve the quality of the services provided. We are so happy to see your last experience has reached your expectations and that you are recommending us so strongly.

Let me thank you one last time for your last experience within our property and for recommending us that much. You can already be ensure that we are already looking forward the next opportunity to welcome you back. Until this opportunity comes up, we wish you and your beloved all the best.

Sincerely,

Maxime Escudero - Duty Manager
Hilton Malta *****

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 czerwca 2019

Drogi i kiepskie drinki przy basenach za 16 euro. 16 Euro za duzego drinka, ktory jest tak naprawde normalnej wielkosci. Skoro hotel jest wakacyjny powinien oferowac opcje all inclusive ale niestety takiej opcji nie ma wiec rzeba placic 16beuro za drinka w upal.

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Hilton Hotels & Resorts
Dziękujemy, Camper35214762134
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MaximeE56, Manager, Hilton MaltaOdpowiedź udzielona 4 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Camper35214762134,

The entire team members and I would like to thank you for this last experience within our property and for taking the time to leave us and the other travellers some sincere feedback. Since our team members role is to make you have a memorable stay, this details about your experience are truly appreciated and important to improve. That is why it is a real pleasure for us to hear you enjoyed your last stay within our property and that you are recommending us so strongly.

Once again, we would like to thank you for visiting the Hilton Malta and for recommending us so strongly. You can already be ensured that everyone here is already looking forward to welcome you back. Until then and on the behalf of everyone here, I wish you and your beloved all the best.

Sincerely,

Maxime Escudero - Duty Manager
Hilton Malta *****

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 maja 2019

Bardzo dobra lokalizacja, bezpłatny parking ,z każdego miejsca piękny widok na morze lub marinę.
Warto wykupić przed pobytem obiado kolacje jest taniej a napawdę warto badzo dobre jedzenie , desery i tanie wino napoje

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Hilton Hotels & Resorts
Dziękujemy, Trek39362366181
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MaximeE56, Responsable relations clients, Hilton MaltaOdpowiedź udzielona 25 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear Trek39362366181,

The entire management and I would like to thank you for visiting Hilton Malta and for taking a minute to leave us and the other travellers some details about this last visit. Since the purpose of our hard work is to ensure our guest a memorable experience, these details are always appreciated as they permit us to improve the quality of the services provided.It is a great pleasure for all the team member and I to see your experience has been up to your satisfaction and expectations, and that you especially appreciated the location of the property and the food offer proposed in our different outlets.

One last time, we would like to thank you very much to have stayed at Hilton Malta during your last visit on the island and for taking the time to share your experience. The entire Management is already looking forward to the next occasion to welcome you back. Until we do have this opportunity, I wish you and your beloved all the best.

Sincerely,

Maxime Escudero - Duty Manager
Hilton Malta *****

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 kwietnia 2019

Wspaniale miejsce na wypoczynek bezstresowo. W tym hotelu obsługa stara się o dopieszczenie klienta i nie jest to wcale nachalne. Od początku do końca wszystko jest wspaniale. Pięknie położony i doskonale wyposażony. Pokoje przestronne.

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Hilton Hotels & Resorts
Dziękujemy, Mariusz P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MaximeE56, Manager, Hilton MaltaOdpowiedź udzielona 21 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Mariusz P,

Thank you very much for your last stay within our property and for taking a minute to leave us and the other travellers some precious and sincere feedback. As a Hilton property, our guest experience is the purpose of our jobs and that is why these details shared with us are so appreciated and important. It is a great pleasure for all the team member and I to see your experience has been up to your satisfaction, and that you especially appreciated the facilities and team members who managed to make you have the relaxing break you were looking for.

Once again, we would like to thank you for visiting the Hilton Malta and for recommending us so strongly. You can already be ensured that everyone here is already looking forward to welcome you back. Until then and on the behalf of everyone here, I wish you and your beloved all the best.

Sincerely,

Maxime Escudero - Duty Manager
Hilton Malta *****

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 września 2018 z urządzeń przenośnych

Wykończenie holu i lobby na najwyższym poziomie, zapiera dech w piersiach. Człowiek czuje ze jest w luksusowym hotelu. Obsługa bez najmniejszych zastrzeżeń. Do dosyć standardowego pokoju dostaliśmy za darmo mikrofalowke, mała lodówkę i specjalny pochlaniajacy zapachy śmietnik na pieluszki (trzeba o te rzeczy poprosić). Pokój codziennie sprzatany z miłym akcentem ułożony z ręczników na łóżku. Śniadania bogate, każdy znajdzie coś dla siebie. Czasem były wystawione wafelki dla dzieci od 6 miesiąca życia ale nie zawsze. W hotelu jest kilka restauracji i barów, w części byliśmy i są godne polecenia. Ceny trochę wyższe niż w okolicy ale bez przesady. Jak ktoś chce poćwiczyć to jest siłownia otwarta od 6-7 do 22, wyposażona w liczne, nowe sprzęty. Leżaki przy basenach nie są zajmowane od rana recznikami, zawsze znajdzie się jakieś miejsce. Przy basenach jest serwis kelnerski wzywany pilotem. Czasem czeka się zbyt długo ale ma to miejsce np.w czasie lunchu gdy jest dużo zamówień. Ogólnie uważam, że hotel z pewnością zasługuje na swoje pięć gwiazdek i polecam go każdemu.

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Paweł A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RobertV3389, Duty Manager, Hilton MaltaOdpowiedź udzielona 23 września 2018
Tłumaczenie Google

Dear Pawel A,

Thank you very much for staying at the Hilton Malta and taking a moment to share feedback on your stay with other travellers.

I am delighted to see that overall you enjoyed your stay and that you had a wonderful overall experience in our hotel.

I would like to assure you that we greatly appreciate any feedback from our guests as these enable us to make improvements in everything we do, whenever and wherever possible.

Thank you for recommending us so highly and looking forward to welcome you back again soon! Until then, on the behalf of everyone at Hilton Malta, I wish you all the best.

Yours Sincerely,
Robert Vella
Duty Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji