Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Panoramique remarquable.”

Les Ruines Medievales de Poilvache
Nr 1 wśród 1 atrakcji (Houx)
Więcej informacji o atrakcji
Informacje o atrakcji
Zalecany czas pobytu: 1–2 godziny
Zrecenzowano 19 grudnia 2016
Tłumaczenie Google

Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: calvin-the-dog, Responsable relations clients, Les Ruines Medievales de PoilvacheOdpowiedź udzielona 22 grudnia 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (24)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język
Filtrowanie

6 z 10 wśród 24 recenzji

Zrecenzowano 15 sierpnia 2016
Tłumaczenie Google

Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: calvin-the-dog, Public Relations Manager, Les Ruines Medievales de PoilvacheOdpowiedź udzielona 17 sierpnia 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 lutego 2016
Tłumaczenie Google

Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: calvin-the-dog, Public Relations Manager, Les Ruines Medievales de PoilvacheOdpowiedź udzielona 26 lutego 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 lutego 2016
Tłumaczenie Google

Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: calvin-the-dog, Public Relations Manager, Les Ruines Medievales de PoilvacheOdpowiedź udzielona 9 lutego 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zobacz więcej recenzji
Zrecenzowano 31 sierpnia 2015
Tłumaczenie Google

Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: calvin-the-dog, Public Relations Manager, Les Ruines Medievales de PoilvacheOdpowiedź udzielona 2 września 2015
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Les Ruines Medievales de Poilvache — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Bouvignes-sur-Meuse, Brabancja Walońska
 

Byłeś(-aś) w Les Ruines Medievales de Poilvache? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem