Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fenomenalny serwis ”
Madliena Lodge — recenzja

Madliena Lodge
Nr 1 wśród 2 Restauracje (Madliena)
Certyfikat jakości
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 21 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Restauracja to istne odwiedziny u boga. Przywitano nas milo i sympatycznie, obsluga sprawnie podala nam menu i zaproponowala najlepsze smakolyki. Jedzenie bylo zaserwowane na najlepszym poziomie! Sam wyglad zachecal do robienia zdjęć i podzielenia sie nimi z reszta znajomych! Batman przygotowal najlepsze drinki na swiecie. Cena jest odpowiednia do jakosci. Z pewnoscia przyjdziemy tu jeszcze raz
Bardzo polecam to miejsce! 100%

Termin wizyty: lipiec 2018
Dziękujemy, werapenera
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MiguelSpiteri, General Manager, Madliena LodgeOdpowiedź udzielona 30 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Hi Werapenera, many thanks for such great comments. It mean a whole lot to us and we do hope to see you again very soon. Regards, Miguel Spiteri

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (290)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 292 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 29 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: lipiec 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MiguelSpiteri, General Manager, Madliena LodgeOdpowiedź udzielona 1 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: lipiec 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MiguelSpiteri, General Manager, Madliena LodgeOdpowiedź udzielona 1 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 lipca 2017

Termin wizyty: lipiec 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Duncan031, Owner, Madliena LodgeOdpowiedź udzielona 27 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: lipiec 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Duncan031, Owner, Madliena LodgeOdpowiedź udzielona 27 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Madliena Lodge — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Valletta, Malta
Valletta, Malta
 

Byłeś(-aś) w Madliena Lodge? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem