Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 10:00 - 17:00
Wyróżnione recenzje
Bardzo piękne miejsce

Serdecznie polecam odwiedzić to miejsce. Cała wycieczka trwa zaledwie 40 minut ale jest pięknie... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 31 marca 2015
NRWTrip
,
Kleve, Niemcy
Przeczytaj wszystkie recenzje (69)
  
Recenzje (69)
Filtruj recenzje
69 wyniki
Oceny podróżnych
38
22
7
2
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
38
22
7
2
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 69 recenzji
Zrecenzowano: 31 marca 2015

Serdecznie polecam odwiedzić to miejsce. Cała wycieczka trwa zaledwie 40 minut ale jest pięknie, wręcz bajkowo. Nacieki w jaskini w połączeniu z kolorowymi światłami tworzą w naszej głowie przepiękne obrazy!

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2015
1  Dziękujemy, NRWTrip
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 1 kwietnia 2013

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2013
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 marca 2019 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 listopada 2016
Tłumaczenie Google

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 grudnia 2015 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2015
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji