Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (264)
Filtruj recenzje
264 wyniki
Oceny podróżnych
50
106
74
20
14
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
50
106
74
20
14
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 264 recenzji
Zrecenzowano: 25 stycznia 2017

Pobyt bardzo udany. Personel znający język angielski co ułatwiło zameldowanie się i poruszanie po hotelu (był to nasz pierwszy raz i nie ostatni w IBIS). Pokoje oraz caly budynek hotelu bardzo dobrze wyciszony - można spokojnie przespać całą noc pomimo harców na ulicy (nasz pobyt był w trakcie weekendu) Śniadanie oceniam na 4 (w skali 1-6) - brak posiłku na ciepło ( nie licząc grzanek) - w tej cenie uważam, że powinny na szwedzkim stole znaleźć się parówki, kiełbaski lub jajecznica. Ogólni jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu

Termin pobytu: styczeń 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, 210lukaszd
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: H8845-GM, General Manager, ibis budget LudwisgburgOdpowiedź udzielona 27 stycznia 2017
Tłumaczenie Google

Dear 210lukaszd,

thank you so much for this positive feedback and the time you have taken to share your impressions of your stay at the ibis budget Ludwigsburg.
I'm very happy that we met all your expectations and at your convenience.

With kind regards,
Walter Willmann
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 29 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: H8845-GM, General Manager, ibis budget LudwisgburgOdpowiedź udzielona 2 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 grudnia 2018

Termin pobytu: grudzień 2018
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: H8845-GM, General Manager, ibis budget LudwisgburgOdpowiedź udzielona 12 grudnia 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 listopada 2018

Termin pobytu: listopad 2018
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: H8845-GM, General Manager, ibis budget LudwisgburgOdpowiedź udzielona 19 listopada 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 października 2018

Termin pobytu: październik 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: H8845-GM, General Manager, ibis budget LudwisgburgOdpowiedź udzielona 11 października 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji