Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 00:00 - 23:59
Wyróżnione recenzje
Wieża zegarowa

Wieża zegarowa znajduje się na terenie twierdzy Petrovaradin i oprócz muzeum jest główną atrakcją... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 30 grudnia 2018
t0mac3
,
Kraków, Polska
z urządzeń przenośnych
Niepowtarzalny obiekt

Wieża widoczna z daleka. Zegar z odwrotną wielkością wskazówek. Nie wiem czy jest drugi taki na... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 21 października 2018
Włodzimierz D
Przeczytaj wszystkie recenzje (382)
  
Recenzje (382)
Filtruj recenzje
382 wyniki
Oceny podróżnych
204
133
44
1
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
204
133
44
1
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 382 recenzji
Zrecenzowano: 30 grudnia 2018 z urządzeń przenośnych

Wieża zegarowa znajduje się na terenie twierdzy Petrovaradin i oprócz muzeum jest główną atrakcją. Widok z twierdzy jest niesamowity.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
Dziękujemy, t0mac3
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 października 2018

Wieża widoczna z daleka. Zegar z odwrotną wielkością wskazówek. Nie wiem czy jest drugi taki na świecie. Warto zobaczyć.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2018
Dziękujemy, Włodzimierz D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 sierpnia 2018

Wieża bardzo ciekawie pokazuje godziny,wskazówki są odwotnie czyli mała minuty a duża godziny,jest to związane z najazdami Turków na miasto.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
Dziękujemy, Mona L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 kwietnia 2016

Zachwytu szczególnego nie ma, ale wieża zegarowa bardziej zwraca uwagę turysty niż reszta twierdzy. Warto przejść liczne schodki, aby znaleźć się blisko niej i spojrzeć na Dunaj.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2015
Dziękujemy, ksantypa2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 marca 2016 z urządzeń przenośnych

Jako sam zegar to nic szczególnego, jako dodatek do fortecy o wiele lepiej się prezentuje. Ładnie podświetlany nocą.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2016
Dziękujemy, 882jakubb
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji