Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Duże porcje steku!”

SteakHouse Club 72 Val Thorens
Nr 3 wśród 80 Restauracje (Val Thorens)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 11 USD - 45 USD
Kuchnie: Tania restauracja, Francuska, Bar ze stekami
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Obiad, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Obiad, Rezerwacje
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 29 marca 2018

Termin wizyty: marzec 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (207)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

8 z 12 wśród 207 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 25 marca 2018

Termin wizyty: marzec 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 marca 2018

Termin wizyty: marzec 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: kwiecień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 maja 2019 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: luty 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FabienA240, Responsable relations clients, SteakHouse Club 72 Val ThorensOdpowiedź udzielona 14 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

SteakHouse Club 72 Val Thorens — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Val Thorens, Saint-Martin-de-Belleville
Val Thorens, Saint-Martin-de-Belleville
 
Val Thorens, Saint-Martin-de-Belleville
Val Thorens, Saint-Martin-de-Belleville
 
Val Thorens, Saint-Martin-de-Belleville
Val Thorens, Saint-Martin-de-Belleville
 

Byłeś(-aś) w SteakHouse Club 72 Val Thorens? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem