Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Magnifiques vacances :-)”

Nie udało się nam znaleźć cen dla tego hotelu
Na stronach naszych partnerów nie ma cen dla tego hotelu, jednak możemy wyszukać inne obiekty dostępne w lokalizacji Bandol
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Résidence de Clairefont
Miejsce nr 11 wśród 12 hoteli w Bandol
Zrecenzowano 2 września 2017
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: Pour une superbe vue, demandez une chambre dans la résidence principale
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: sierpniu 2017, podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, celeen261
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LoudeVTF, animateur de communautés, Résidence de ClairefontOdpowiedź udzielona 7 września 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję
Recenzje (35)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

4 z 8 wśród 35 recenzji

Zrecenzowano 16 maja 2017 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Data pobytu: maju 2017, podróż z rodziną
Dziękujemy, Frezd
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LoudeVTF, animateur de communautés, Résidence de ClairefontOdpowiedź udzielona 2 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 września 2016
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: sierpniu 2016, podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, francemonnet452
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LoudeVTF, animateur de communautés, Résidence de ClairefontOdpowiedź udzielona 13 września 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 września 2016
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: sierpniu 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, 675bb38
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LoudeVTF, aimateur de communautés, Résidence de ClairefontOdpowiedź udzielona 13 września 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 sierpnia 2016
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: sierpniu 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, mmchg
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LoudeVTF, animateur de communautés, Résidence de ClairefontOdpowiedź udzielona 25 sierpnia 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Bandol)
w odległości 0.7 km
Ile Rousse Hotel Thalazur Bandol
w odległości 1.1 km
Hotel Le Delos
Hotel Le Delos
Nr 1 z 1 w lokalizacji Ile de Bendor
Liczba recenzji: 339
w odległości 0.7 km
Hotel Le Provencal
Hotel Le Provencal
Nr 2 z 12 w lokalizacji Bandol
Liczba recenzji: 113
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 2.0 km
Les Galets
Les Galets
Nr 4 z 12 w lokalizacji Bandol
Liczba recenzji: 175
w odległości 0.7 km
Hotel Villa Florida
Hotel Villa Florida
Nr 6 z 12 w lokalizacji Bandol
Liczba recenzji: 123
w odległości 1.4 km
Hotel de la Baie
Hotel de la Baie
Nr 10 z 12 w lokalizacji Bandol
Liczba recenzji: 122
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Résidence de Clairefont? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Résidence de Clairefont — dodatkowe informacje

Adres: 526 Avenue Albert 1er, 83150, Bandol, Francja (dawniej Residence Hoteliere de Clairefont - Cote Sud)
Lokalizacja: Francja > Prowansja > Riwiera Francuska, Lazurowe Wybrzeże > Bandol
Udogodnienia:
Plaża Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Bezpłatny parking Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Restauracja
Styl hotelu:
Miejsce nr 11 wśród 12 hoteli w Bandol
Klasa hotelu:2-gwiazdkowy — Résidence de Clairefont 2*
Liczba pokoi: 31

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem