Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (305)
Filtruj recenzje
305 wyniki
Oceny podróżnych
144
90
36
17
18
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
144
90
36
17
18
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 305 recenzji
Zrecenzowano: 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Generalnie było ok, mnie osobiście przeszkadzał fakt iż hotel pozwolił palić papierosy na termach, na basenach i w restauracji. Szkoda, że ludzie nie potrafią zrozumieć, że jak nie zabronione, to po prostu nie wypada.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 558grzegorzd
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: termesvetimartin, General Manager, LifeClass Terme Sveti MartinOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Dear Grzegorzd, thank you for you review and for the time you took to write it. We are glad to hear you had enjoyed your stay in our resort and we do apologise for any inconveniences you had during your vacation considering the problem you had mentioned. We are glad to hear your feedback as it is a way for us to find out what our guests want and need. We will transfer your comment to our managers and think about the solution for the problem. We do hope to see you some time again soon in our resort. Have a nice day and greetings from Terme Sveti Martin.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2019

Hotel raczej nie zasługuje na 4 gwiazdki, typowe 3. Zatrzymaliśmy się na 2 noce w drodze powrotnej z wybrzeża. 2 noce zdecydowanie wystarczą. 90% gości hotelu to Polacy.
Jedzenie średnie. Śniadania monotonne. Dania słabo doprawione. W porcji sałatki owocowej 2 kawałki zepsutego ananasa....
Obiekt niby nowy, ale krzesła w jadalni mocno zmechacone, baseny miejscami brudne.
Ważna informacja, że do basenów zewnętrznych mają wstęp nie tylko goście hotelu i apartamentów, ale również osoby zupełnie z zewnątrz. Nasz pobyt wypadł w weekend, było bardzo tłoczno. "Schroniliśmy się" w strefie wellness, gdzie było bardziej kameralnie. Spora ilość ręczników i szlafroki.

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, jacekstachon
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: termesvetimartin, General Manager, LifeClass Terme Sveti MartinOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Jacek, thank you for taking the time to write your review. We are always happy to read the feedback of our guests, because this is a way we can improve our business as well as adapt our services to the wishes and needs of our visitors. We are sorry to hear that our resort did not live up to your expectations and that you do not think it deserves four stars. Most of our guests are satisfied with our categorization and often praise the facilities and modern appearance of our resort. We would also like to apologize for any inconvenience you may have experienced in our resort, either on our part or on the part of our other guests. We are currently in the peak of the season, and many guests, just like yourself, often choose our resort as the place where they will stop on their journey through Croatia. Every guest is welcome to our resort, and we try to give every individual our complete attention. Furthermore, we are very sorry to hear that you were dissatisfied with our food, which we are particularly proud of, especially because our guests greatly praise it. Much of our food is procured from local producers to provide local, fresh and healthy meals to guests. In addition, the quality of the offer, customer satisfaction and health is something we put on the first place in the resort. That is why we decided to expand the offer of our own products. We make our own jams for breakfast, as well as homemade yogurt, and we have expanded our range of self-made desserts. We are delighted to hear you have found a haven away from the crowds in our wellness centre, which we hope has given you the much-needed vacation. Please be assured that we will pass on your criticisms to our managers, and despite all of this, we hope that you will visit us again one day to show you that we are listening to your criticisms and suggestions, and we strive daily to increase the quality of our services. We wish you a pleasant day and a nice greeting from Terme Sveti Martin.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Apartamenty REGINA Jak na Chorwację warunki mieszkaniowe ok. Rodzina 2+2. Apartament: sypialnia+ "salon" z aneksem. Sypialnia dość mała (drzwi od szafy nie da sie całkiem otworzyc) duszna(małe okienko) i ciemna. Lampki nocne z zbyt mocnymi żarówkami. Kanapa w salonie mawet ok. Tv bez polskich kanałów. Aneks ok choć lodowka mogłaby mocniej mocniej chłodzić. Ogólnie ok. Posiłki względnie zróżnicowane Bez szału ale ok. Rosołki nutella frytki i spaghetti to tylko niektóre z pozycji dla dzieci ;). Basen nawet ok choć śliskie płytki miejscami (przy nieckach) odpadające nie zachęcają. Na terenie basenu dostępne tylko kanapki i sałatki cena od 20 kun. esspresso 8 kun. Suszarki niby są ale 3. Jak trafi się zorganizowana grupa to kaplica z kolejką.... Kids klub w głównym budynku hotelu dość mały. Pani opiekunka miła, dość komunikatywna. Do wypożyczenia duży wybór rowerów.
Ogólnie pobyt oceniam na duży plus pomimo kilku niedociągnięć(umiejscowienie rodzin z dziećmi w tych samych domkach co głośna młodzież) W trakcie polskiej majówki aquapark był jeszcze nieczynny.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, kubusewa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: termesvetimartin, General Manager, LifeClass Terme Sveti MartinOdpowiedź udzielona 13 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest, thank you for the time that you took to write this review. We appreciate every feedback from our guests as it is the way we can improve our business and focus it towards the realization of all the needs of our guests. We're glad you enjoyed our offer for kids, especially our animator. Your youngest as well as our children are very important to us, as we are a family friendly hotel and we always strive to make special offers for our smallest guests also, as they are important to us, just as well as the grown ups. Terme Sveti Martin constantly work on the training of staff and draw attention to different niche guests. If you have really experienced any unpleasant situation due to loud youth that is contrary to our standards, receive our apologies and we assure you that it was an exception, not a rule. We will make sure that your comment is passed on to those responsible so that it will not be repeated in the future. We are sorry that you have stayed with us while the aquapark was closed but we hope that you will accept our clarification and we invite you to visit us again to justify your trust and show you that we listen to your criticisms and we try to improve, but also to introduce you to our new aquapark Martiland. Greetings from Terme Sveti Martin.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 sierpnia 2018

Byliśmy 3 noce na powrocie z Włoch i to w zupełności wystarczy aquapark fajny basen wewnętrzny też ok dla 4 latki to wiadomo brodzik jest wystarczający a dla 9 latka zjeżdzalnie zajmowały 70% czasu fajnie że obiekt nie jest aż tak wielki że starsze dzieci mogą same korzystać. Pokoje jak na 2-osobowe z dostawką spore, czyste. Jedzenie mnie nie zachwyciło takie typowe Europejskie ale dzieciaki zawsze coś wybrały my też. Sniadania zdecydowanie lepsze niż kolacje ale wszystko dobrej jakości. no może poza owocami które czasem były nieświeże. Idealne miejsce na odpoczynek w drodze na Chorwacje lub na powrocie. Na pewno jeszcze kiedyś tam wrócimy

Termin pobytu: lipiec 2018
Dziękujemy, Daria D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Branimir B, Public Relations Manager, LifeClass Terme Sveti MartinOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Ms. Daria,
We thank you for your positive comments and the pleasant experience you had in Terme Sveti Martin. Your positive assessment is of great importance for us to continue to work on the satisfaction of our guests. Thank you for pointing out certain problems, and we hereby inform you that they will be solved as soon as possible. We invite you to visit us again. Best regards from Sveti Martin.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Termy są godne polecenia, co do basenów nie mam większych zastrzeżeń, gdzie nie gdzie odpryski farby w basenach czy już troszkę zużyte lub zaniedbane zjeżdżalnie nie psują zabawy. Jedzenie w hotelu bardzo dobre. Plusy to z pewnością: baseny, jedzenie, zjeżdżalnie, miła obsługa mówiąca w dużej części w kilku językach. Minusy: ceny za napoje do kolacji oraz fast foody na basenach. Dość głośna i słabo działająca klimatyzacja (przynajmniej na trzecim piętrze). Super miejsce na postój w drodze, dwa dni może trzy.

Termin pobytu: lipiec 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, bussoni
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Branimir B, Public Relations Manager, LifeClass Terme Sveti MartinOdpowiedź udzielona 30 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
We thank you for your positive comments and the pleasant experience you had in Terme Sveti Martin. Your positive assessment is of great importance for us to continue to work on the satisfaction of our guests. Thank you for pointing out certain problems, and we hereby inform you that they will be solved as soon as possible. We invite you to visit us again. Best regards from Sveti Martin.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji