Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Udany przystanek na kieliszek dobrego alzackiego wina.”
Qui Dit Vin ? — recenzja

Qui Dit Vin ?
Nr 2 wśród 71 Restauracje (Obernai)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 6 USD - 31 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 31 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Wyjątkowo przyjemne miejsce. Oryginalne artystyczne wnętrze, ale jeszcze przyjemniejsze są stoliki na zewnątrz, gdzie w popołudniowym słońcu można podziwiać urokliwy płac jednego z najpiękniejszych alzackich miasteczek. Naszą konsumpcję musieliśmy ograniczyć do jednego kieliszka - był to w końcu przystanek naszej wielokilometrowej rowerowej wyprawy. Lokalne wina pyszne, z dodatkowym fachowym komentarzem serwującego je sympatycznego kelnera. Polecamy nie tylko rowerzystom!

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, Marcin K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: quiditvin, Responsable relations publiques, Qui Dit Vin ?Odpowiedź udzielona 21 września 2019
Tłumaczenie Google

Thank you very much for your comment. We are glad to know you enjoyed your stop at our bar ! We hope to see you soon :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (114)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 114 recenzji

Zrecenzowano 4 sierpnia 2020 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: sierpień 2020
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 lutego 2020 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: luty 2020
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 grudnia 2019
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: wrzesień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: quiditvin, Responsable relations publiques, Qui Dit Vin ?Odpowiedź udzielona 13 grudnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: sierpień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: quiditvin, Responsable relations publiques, Qui Dit Vin ?Odpowiedź udzielona 15 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Qui Dit Vin ? — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Qui Dit Vin ?? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem