Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 620)
Filtruj recenzje
1 620 wyniki
Oceny podróżnych
417
659
308
134
102
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
417
659
308
134
102
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 1 620 recenzji
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Wspaniałe wakacje w cudownym miejscu. Choć hotel nie jest najnowszy, to zaangażowania obsługi, atrakcje proponowane przez wspaniały team animatorów, piękny rozległy teren, dostępność leżaków o każdej porze dnia, oraz bardzo dobre jedzenie zasługują na więcej niż 3 gwiazdki. Gorąco polecam

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, An A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SunclubDjerba, Assistante de direction, Djerba Sun ClubOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Hello
Thank you very much .

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2019

Na poczatku powiem, ze oceniam hotel przez pryzmat 3 gwiazdek oraz ceny. Jesli po przeczytaniu wczesniejszych opinii zastanawiasz sie czy wybrac ten hotel, powiem Ci, ze ja tez mialem obawy i nie spodziewalem sie zbyt wiele...a tu w sumie pozytywne zaskoczenie. Czekalismy 2 godziny na pokoj ale od razu dostalismy opaski wiec udalismy sie do baru. British pub ok, brak kolejek, rozne alkohole lane solidnie. Przy basenie z alko tylko piwo, na plazy bezalkoholowo. Do obiadu i kolacji wino z nalewaka. Od 21 w british rozdawana jest woda w butelkach na wynos. Pokoj dostalismy w glownym budynku, maly ale czysty i odnowiony, z balkonem. Dwa baseny, jeden glosny z muzyka i animacjami, drugi cichy. Hotel duzy, wiec do plazy chwile sie idzie, trzeba przejsc przez ulice. Na plazy lezaki, materace - ta czesc jest prywatna. Na ogolnodostepnej czesci. Przy widzie konie, wielblady, sporo wodorostow raz sprzatanych raz nie...tragedii nie ma. Pod woda raczej nie ma co ogladac. Animatorzy sie staraja ale my akurat nie bralismy udzialu. Jedzenie jak to w hotelu, duzy wybor, smakowo roznie, recycling, generalnie zle nie bylo. Dwie restauracje, jedna niby na rezerwacje - bardziej fastfood - ale czasem wchodzilo sie bez, nie wiem od czego to zalezalo. Owoce sezonowe, my trafilismy glownie na arbuza i brzoskwinie. Personel mily, wystarczy sie usmiechnac, powiedziec dzuen dobry. My tam nie wrocimy, niw wracamy w te same miejsca, ale za ta cene polecam.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, bulben1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SunclubDjerba, Assistante de direction, Djerba Sun ClubOdpowiedź udzielona 17 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Customer ,
Thank you for your comment and for your recommendation.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019

Na początku zaznaczam, że jest to hotel 3 gwiazdkowy i w takiej kategorii należy go oceniać. Przede wszystkim, teren hotelu jest bardzo rozległy. Jest to forma ogrodu, rzekłbym nawet że całkiem nieźle utrzymany. Nam został przydzielony pokój w na samym końcu, przy wyjściu na plażę. W pierwszej chwili wydawało się, że ta lokalizacja to kara, ale szybko przekonaliśmy się, że to ukłon w naszą stronę. Pomimo, że byliśmy tam z dwójką dzieci, to każdy miał swoje pełnowymiarowe łóżko, pomimo że wg umowy dzieci miały spać na kanapie i dostawce. Wg personelu taki pokój był dostępny tylko w tej części. Jedzenie typowo hotelowe. Jak na 3* nawet OK. Obsługa całkiem miła, poza jedną panią z recepcji. Może miała zły dzień :) . Generalnie wrażenia SUPER.

Termin pobytu: lipiec 2019
Dziękujemy, zbigniewp682
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SunclubDjerba, Assistante de direction, Djerba Sun ClubOdpowiedź udzielona 17 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Customer ,
Thank you for your comment.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 lipca 2019

W Tunezji spędziliśmy tydzień na początku kwietnia. Było to przed sezonem i część atrakcji nie była dostępna ze względu na remont. Pokoje czyste i przestronne- w każdym jedno łóżko podwójne i jedno pojedyncze. W pokojach surowe wnętrze, łóżka przykryte tylko prześcieradłem co w czasie kwietniowych wieczorów nie zawsze było wystarczające.
Łazienki nadają się do remontu. Zaskoczył nas brak suszarek do włosów
Na terenie hotelu bardzo dużo animacji, mili animatorzy. Mementami napastliwi ale rozumieją wyznaczone granice.

Termin pobytu: kwiecień 2019
Dziękujemy, MoniqueP1663
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 lipca 2019

Na początek odniosę się do recenzji przedmówców...otóż lecąc z Tui w opisie hotelu była informacja o podatku klimatycznym pobieranym w recepcji...także pisanie o "wpłacaniu napiwku panu recepcjoniście " jest niezbyt właściwe i mylące...trzeba mieć pretensje do swojego biura lub siebie o brak wiedzy
Odnosząc się do dokumentów wypisywanych na lotnisku...to cóż...my przynajmniej dostaliśmy w języku polskim i problemu z tym nie było...zaś dokumenty w hotelu mogliśmy oddać później a z biura podróży dostaliśmy ściągę jak je wypełnić..
Co do hotelu...całkiem przyjemne 3 gwiazdki...niczego nie brakowało...dobre różnorodne jedzenie (słabsze śniadania)...atrakcje w hotelu,animacje,baseny zadowalające...Pokoje mocno przeciętne,w miarę czyste ale swoje funkcję spełniają (nie jadę za granicę siedzieć w pokoju i oglądać tv).
Plaża i morze bardzo przyjemne...wszędobylskie konie i wielbłądy mogą niektórym przeszkadzać (ja wpisuję to w uroczy klimat kraju)...
Poza hotelem według mnie nie ma nic ciekawego tak jak i na całej wyspie...polecam za to wyprawę na Saharę super sprawa!
Ogólnie miejsce wartę niezbyt wygórowanej ceny i odwiedzenia! Polecam!

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje zaczynają się na 400 mają blisko do morza i daleko od zgiełku centrum obiektu
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, pawelewelinajulia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji