Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Incastrati nella natura!”

Cala Loca - Il mare di fronte, la Natura intorno
Zarezerwuj stolik
2
śr., 17.07
20:00
Nr 15 wśród 170 Restauracje (Varazze)
Zakres cen: 34 USD - 56 USD
Kuchnie: Owoce morza
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Zrecenzowano 8 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: czerwiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: cala l, Responsabile relazioni con la clientela, Cala Loca - Il mare di fronte, la Natura intornoOdpowiedź udzielona 9 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (492)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

26 z 30 wśród 492 recenzji

Zrecenzowano 1 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: maj 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: cala l, Responsabile relazioni con la clientela, Cala Loca - Il mare di fronte, la Natura intornoOdpowiedź udzielona 3 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 maja 2019
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: maj 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: cala l, Responsabile relazioni con la clientela, Cala Loca - Il mare di fronte, la Natura intornoOdpowiedź udzielona 27 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 maja 2019 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: maj 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: cala l, Responsabile relazioni con la clientela, Cala Loca - Il mare di fronte, la Natura intornoOdpowiedź udzielona 27 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 maja 2019 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: maj 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: cala l, Responsabile relazioni con la clientela, Cala Loca - Il mare di fronte, la Natura intornoOdpowiedź udzielona 20 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Cala Loca - Il mare di fronte, la Natura intorno — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Varazze, Riwiera Włoska
Varazze, Riwiera Włoska
 
Varazze, Riwiera Włoska
Varazze, Riwiera Włoska
 
Varazze, Riwiera Włoska
 

Byłeś(-aś) w Cala Loca - Il mare di fronte, la Natura intorno? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem