Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Drożyzna i nie smaczne”
Vecchio Granaio — recenzja

Vecchio Granaio
Nr 62 wśród 157 Restauracje (Tropea)
Zakres cen: 12 USD - 94 USD
Kuchnie: Włoska
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Zrecenzowano 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Wybraliśmy rybę z grilla, która była w kategorii dania główne. Oczywiście okazało się, że „danie” składa się tylko z tego bida filetu, nawet bez sosu. Dodatki musisz sobie dokupić osobno, jak w barze mlecznym. Nie zapomnieli za to o dodatkowej opłacie za serwis i stolik. Taki to serwis, że wina Ci nie naleją do kieliszka, a płatność kartą możliwa tylko przy barze.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, X814ADpaulinas
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Romania Z, Proprietario, Vecchio GranaioOdpowiedź udzielona 3 września 2019
Tłumaczenie Google

Lei non conosce i ristoranti italiani: in Italia si usa servire solo un piatto, il contorno è a scelta del cliente, ovviamente si paga a parte.
Il coperto include il tovagliato, in proporzione alla sua qualità, il pane , e tutto quello che il cliente richiede durante la cena per es. Oliera ecc. Mentre il servizio non si paga è dovuto solo se il cliente è soddisfatto del suo cameriere.
Il vino viene versato al cliente durante tutta la cena solo in determinati ristoranti di una categoria superiore e ovviamente si paga di più.
Il menù coi suoi prezzi è esposto, prima di sedersi può considerare se il ristorante è troppo costoso.
Ecco ora conosce qualcosina in piú dei ristoranti italiani.


Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (404)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 404 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 21 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: sierpień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Romania Z, Proprietario, Vecchio GranaioOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: lipiec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Romania Z, Proprietario, Vecchio GranaioOdpowiedź udzielona 11 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 czerwca 2019

Termin wizyty: czerwiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Romania Z, Proprietario, Vecchio GranaioOdpowiedź udzielona 1 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 czerwca 2019

Termin wizyty: czerwiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Romania Z, Proprietario, Vecchio GranaioOdpowiedź udzielona 26 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Vecchio Granaio — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Tropea, Province of Vibo Valentia
Tropea, Province of Vibo Valentia
 
Tropea, Province of Vibo Valentia
Tropea, Province of Vibo Valentia
 

Byłeś(-aś) w Vecchio Granaio? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem