Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Drożyzna i nie smaczne”
Vecchio Granaio — recenzja

Vecchio Granaio
Nr 68 wśród 188 Restauracje (Tropea)
Zakres cen: 11 USD - 88 USD
Kuchnie: Włoska
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Zrecenzowano 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Wybraliśmy rybę z grilla, która była w kategorii dania główne. Oczywiście okazało się, że „danie” składa się tylko z tego bida filetu, nawet bez sosu. Dodatki musisz sobie dokupić osobno, jak w barze mlecznym. Nie zapomnieli za to o dodatkowej opłacie za serwis i stolik. Taki to serwis, że wina Ci nie naleją do kieliszka, a płatność kartą możliwa tylko przy barze.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, X814ADpaulinas
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Romania Z, Proprietario, Vecchio GranaioOdpowiedź udzielona 3 września 2019
Tłumaczenie Google

Lei non conosce i ristoranti italiani: in Italia si usa servire solo un piatto, il contorno è a scelta del cliente, ovviamente si paga a parte.
Il coperto include il tovagliato, in proporzione alla sua qualità, il pane , e tutto quello che il cliente richiede durante la cena per es. Oliera ecc. Mentre il servizio non si paga è dovuto solo se il cliente è soddisfatto del suo cameriere.
Il vino viene versato al cliente durante tutta la cena solo in determinati ristoranti di una categoria superiore e ovviamente si paga di più.
Il menù coi suoi prezzi è esposto, prima di sedersi può considerare se il ristorante è troppo costoso.
Ecco ora conosce qualcosina in piú dei ristoranti italiani.


Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (362)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 362 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 21 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: sierpień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Romania Z, Proprietario, Vecchio GranaioOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: lipiec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Romania Z, Proprietario, Vecchio GranaioOdpowiedź udzielona 11 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 czerwca 2019

Termin wizyty: czerwiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Romania Z, Proprietario, Vecchio GranaioOdpowiedź udzielona 1 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 czerwca 2019

Termin wizyty: czerwiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Romania Z, Proprietario, Vecchio GranaioOdpowiedź udzielona 26 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Vecchio Granaio — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Tropea, Province of Vibo Valentia
Tropea, Province of Vibo Valentia
 
Tropea, Province of Vibo Valentia
Tropea, Province of Vibo Valentia
 
Tropea, Province of Vibo Valentia
Tropea, Province of Vibo Valentia
 

Byłeś(-aś) w Vecchio Granaio? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem