Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Uczta dla zmyslow”

Ristorante A Spurcacciun-a
Zarezerwuj stolik
2
sob., 20.07
20:00
Nr 2 wśród 372 Restauracje (Savona)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 35 USD - 130 USD
Kuchnie: Włoska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Romantyczny, Specjalne okazje, Spotkania biznesowe, Kuchnia miejscowa
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Lunch, Obiad, Po godzinach, Ogródek, Rezerwacje
Zrecenzowano 10 grudnia 2017

Profesjonalny serwis. Wykwintne jedzenie. Atrakcyjny sposób podania. Duży wybór win w przystępnych cenach jak na taki poziom restauracji.

Termin wizyty: październik 2017
Dziękujemy, Maja M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 085)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 1 085 recenzji

Zrecenzowano 31 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Wykwintna restauracja. Miła i wykwalifikowana obsługa. Jedzenie bardzo dobre. Pyszne wino. Szef kuchni wychodzi do gości i pyta czy smakowało itd

Termin wizyty: sierpień 2017
Dziękujemy, Justyna G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 5 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: maj 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 listopada 2018 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: marzec 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: marehotel, Proprietario, Ristorante A Spurcacciun-aOdpowiedź udzielona 28 listopada 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 listopada 2018 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: listopad 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: marehotel, Proprietario, Ristorante A Spurcacciun-aOdpowiedź udzielona 21 listopada 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Ristorante A Spurcacciun-a — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Savona, Riwiera Włoska
Savona, Riwiera Włoska
 

Byłeś(-aś) w Ristorante A Spurcacciun-a? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem