Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dobra pizza”

Pizza e Ristò Da Michele
Nr 22 wśród 434 Restauracje (Mestre)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 4 USD - 11 USD
Kuchnie: Delikatesy, Pizza, Bar piwny
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Dostawa, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Dostawa, Rezerwacje
Zrecenzowano 2 tygodnie(-i) temu z urządzeń przenośnych

Restauracja blisko dworca kolejowego w Mestre. Pizza została podana bardzo szybko i była bardzo dobra

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, kingakingula
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DaMicheleMestre, Responsabile relazioni con la clientela, Pizza e Ristò Da MicheleOdpowiedź udzielona 1 tydzień temu
Tłumaczenie Google

Thank you for your feedback.
We hope to see you again and improve your experience.
Kindest regards.
Da Michele Crew
Pizza e Ristò

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (658)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 658 recenzji

Zrecenzowano 27 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Blisko dworca w Mestre. Oczekiwanie na stolik to nie przypadek. Wszystkie potrawy przygotowywane na oczach klientow. Pizza wyśmienita, dania bardzo smaczne. Uprzejma obsługa. W takich miejscach czujesz się po prostu dobrze. No i lokal chwali nasza polska królowa dobrego smaku- jak trzeba się przekonać samemu czy ma racje. Stosunek ceny do jakości- doskonały.

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, _ukaszc639
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DaMicheleMestre, Responsabile relazioni pubbliche, Pizza e Ristò Da MicheleOdpowiedź udzielona 13 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for your feedback and review.
We hope to see you again.
Kindest regards.
Da Michele Crew
Pizza e Ristò

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Zdecydowanie najlepsze jedzenie jakie jadłam we Włoszech. Bardzo miła obsługa, krótkie oczekiwanie na jedzenie. Polecam zatrzymać się na Pizze i Lasagnie ❤️.

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, D3060BXmartag
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DaMicheleMestre, Responsabile relazioni pubbliche, Pizza e Ristò Da MicheleOdpowiedź udzielona 13 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for your feedback and review.
Kindest regards.
Da Michele Crew
Pizza e Ristò

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 czerwca 2019

Po zwiedzaniu Wenecji zmęczeni i głodni szukaliśmy restauracji na kolacje w Mestre,gdzie mieliśmy nocleg.
Da Michelle okazało sie idealnym miejscem.
Calzone z gorgonzola i pizza z pesto okazały sie idealnym wyborem... do tego aperol spritz
W menu dziecięcym pizza w ksztalcie głowy Myszki Miki i wszyscy juz byli zachwyceni.
Obsługa na czas i na miejscu

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, kuchennerewolucje
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DaMicheleMestre, Direttore generale, Pizza e Ristò Da MicheleOdpowiedź udzielona 25 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Grazie per aver lasciato la sua recensione,
Siamo felicissimi che abbiate gradito il nostro servizio,
Speriamo di poterci rivedere presto,

Un affettuoso saluto da parte di tutto il nostro staff,
Da Michele

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Wszystko doskonałe, wytwarzane na miejscu na naszych oczach 10/10. Przyjemna obsługa lokal czynny w godzinach obiadowych gdy inne maja sjestę.

Termin wizyty: maj 2019
Dziękujemy, felus12
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DaMicheleMestre, Responsabile relazioni con la clientela, Pizza e Ristò Da MicheleOdpowiedź udzielona 13 maja 2019
Tłumaczenie Google

Grazie per averci lasciato questa rescione.
Ci fa molto piacere leggere che è stato tutto di vostro gradimento.
Speriamo di rivederLa presto.
Staff Da Michele
Pizza e Ristò

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Pizza e Ristò Da Michele — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Pizza e Ristò Da Michele? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem