Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 939)
Filtruj recenzje
2 939 wyniki
Oceny podróżnych
953
1 160
493
203
130
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
953
1 160
493
203
130
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 2 939 recenzji
Zrecenzowano: 27 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Łatwy dostęp do hotelu, 10min drogi do przystanku autobusowego do Venecji (nr4L). Bardzo dobre śniadanie, spory wybór soków, pieczywa, wędlin. Obsługa miła,bardzo pomocna rozmawiają po angielsku. Jednym minusem jest opłata za parking €12 za dobę

Termin pobytu: lipiec 2017
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, missanna1985
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Patrizia B, Direttore generale, NH Venezia Laguna PalaceOdpowiedź udzielona 28 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Dear "Missanna",
thank you very much for your comments and for choosing NH Laguna Palace.
Most of our Guests prefer the comfort of the garage instead of to park outside.
Waiting for your next visit, we send you our best regards!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 kwietnia 2017

Bardzo ciekawy hotel i to zarówno pod względem architektonicznym, kulinarnym jak i lokalizacyjnym. Hotel o nowoczesnej bryle, nowoczesnym wystroju. Bardzo dobra lokalizacja dla osób chcących odwiedzić Wenecję. Bardzo obfite i różnorodne śniadania. Czysto, schludnie, nowocześnie. Bardzo przyjemna i pomocna obsługa. Hotel wart polecenia

Termin pobytu: marzec 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Marian722015
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Patrizia B, Direttore, NH Venezia Laguna PalaceOdpowiedź udzielona 18 kwietnia 2017
Tłumaczenie Google

Thank you for your feedback.
We hope to have the pleasure of welcoming you soon again to our hotel.
Kindest Regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 17 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Destination825170, General Manager, NH Venezia Laguna PalaceOdpowiedź udzielona 20 marca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 marca 2019

Termin pobytu: luty 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z NH Hotels
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Destination825170, General Manager, NH Venezia Laguna PalaceOdpowiedź udzielona 20 marca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Destination825170, General Manager, NH Venezia Laguna PalaceOdpowiedź udzielona 20 marca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji