Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Mestre
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (1 731)
Filtruj recenzje
1 731 wyniki
Oceny podróżnych
821
728
129
28
25
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
821
728
129
28
25
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 1 731 recenzji
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

polecam ten hotel ze względu na lokalizację, 15 minut autobusem nr 6 do Wenecji ( bilety można kupić w recepcji ). Śniadanie dobre, ale monotonne - codziennie to samo i bez szału. Personel miły i uprzejmy, pokoje czyste. Hotel ogrodzony z dużym parkingiem bez dodatkowych opłat.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, iw0nka2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: mercurevenezia, Direttore vendite, Mercure Venezia MargheraOdpowiedź udzielona 2 dni temu

Drodzy iw0nka2017,

Bardzo dziękujemy za wspaniałą recenzję naszego hotelu! Cieszymy się, że jesteście zadowoleni ze swojego pobytu i mamy nadzieję wkrótce zobaczyć się z Wami ponownie!

Pozdrawiamy,

Fiorenzo Bodo
Room Division Manager
Hotel Mercure Venezia Marghera

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 maja 2019

Hotel położony obok wjazdu na autostradę. Przy korzystaniu z komunikacji miejskiej nie warto kierować się mapami Google, bo kierują na zamknięta bramę. Budynek jest nowoczesny, parking na miejscu. Obsługa miła i kompetentna. Dostałem upgrade do pokoju privelege z darmowym minibarkiem (bez alko), ale zamiast sofy i 2 pojedynczych łóżek, dostaliśmy 2 podwójne łóżka. Generalnie na plus. Przystępne ceny w barze. Śniadania typowo włoskie, ale na ciepło też coś jest, np. jajecznica z proszku, czy parówki. Czysto i wygodny. Do Wenecji dojedziemy autobusem nr 6, a przystanek oddalony jest o ok. 5 min. od hotelu. Podróż trwa jakieś 20-25 min. Podsumowując: warto.

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Patrik W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: mercurevenezia, Direttore vendite, Mercure Venezia MargheraOdpowiedź udzielona 18 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear Patrik W,

thank you very much for your comments regarding your stay at the Mercure Venezia Marghera.

It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your compliments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services.

Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.

Sincerely,

Fiorenzo Bodo
Room Division Manager
Hotel Mercure Venezia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 grudnia 2017

Przestronny, czysty hotel w dogodnej lokalizacji dla tych, co nie obawiają się podróżowania miejskim transportem, aby dostać się do serca Wenecji, czy też na lotnisko. Śniadania smaczne, choć monotonne.
Ogólnie dobre wrażenia, choć dość niesympatycznie zostaliśmy potraktowani przez Panią obsługującą turystów przy posiłku, wybierającą nam na siłę stolik, przy którym wg zainteresowanej powinniśmy zająć....

Termin pobytu: listopad 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, violettatsz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: mercurevenezia, Direttore vendite, Mercure Venezia MargheraOdpowiedź udzielona 4 stycznia 2018

Drodzy violettatsz,

Bardzo dziękujemy za wspaniałą recenzję naszego hotelu! Cieszymy się, że jesteście zadowoleni ze swojego pobytu i mamy nadzieję wkrótce zobaczyć się z Wami ponownie!

Pozdrawiamy,

Fiorenzo Bodo - room division manager
mercure venezia marghera

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 kwietnia 2017

Hotel Mercury sprawia wrażenie jakby niedawno został oddany do użytku. Bardzo przestronny, czysty i zadbany. Pokoje dobrze wyposażone, duże, łazienki z dużym prysznicem, codziennie zmieniane ręczniki. W pokoju czajnik elektryczny, kawa, herbata, woda w cenie. Mieszkałam kilka dni i jedynym minusem było to, że te rzeczy jak i kosmetyki w łazience nie były uzupełniane, mimo, że zostały wykorzystane. Łóżko wygodne, czysta pościel. Obsługa wyjątkowo kompetentna, chętnie służąca pomocą nie tylko w zakresie obowiązków hotelowych ale i praktycznych wskazówek co do np. dojazdu do Wenecji.Hotel położony niedaleko przystanku autobusowego ( 3 min. drogi) z którego jednym autobusem można dojechać do Piazzale Roma. Śniadania w formie szwedzkiego stołu, wystarczająco obfite. Hotel godny polecenia dla tych, którzy chcą być w Wenecji ale nie mieszkać w niej, chociażby ze względu na ceny w Wenecji.

Termin pobytu: luty 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, -gmysl-
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: mercurevenezia, Direttore vendite, Mercure Venezia MargheraOdpowiedź udzielona 13 maja 2017
Tłumaczenie Google

Dear gmysl,

We very much appreciate your comments regarding your stay at the Hotel Mercure Venezia Marghera.

It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services.

Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.

Sincerely,

Fiorenzo Bodo - room division manager
mercure venezia marghera

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 marca 2017

Nowoczesny, dobrze położony hotel. Pokoje dość duże i funkcjonalnie urządzone. Brakuje dywanika na podłodze. Łazienka z [prysznicem bardzo wygodna i przestronna. Trochę za niskie ciśnienie wody pod prysznicem. Bardzo czysto. Dobre śniadania. Duży wybór potraw. Personel profesjonalny, życzliwy i pomocny. Blisko przystanku autobusowego - nie więcej niż 10 minut spaceru. Blisko do Wenecji. Słowem: dobry hotel w dobrym miejscu.

Termin pobytu: luty 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, slawekol
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: mercurevenezia, Direttore vendite, Mercure Venezia MargheraOdpowiedź udzielona 7 kwietnia 2017

Drodzy slawekol,

Bardzo dziękujemy za wspaniałą recenzję naszego hotelu! Cieszymy się, że jesteście zadowoleni ze swojego pobytu i mamy nadzieję wkrótce zobaczyć się z Wami ponownie!

Pozdrawiamy,

Fiorenzo Bodo - room division manager
mercure venezia marghera

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji