Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“ottimo giapponese”
Ristorante Tokyo — recenzja

Ristorante Tokyo
Nr 92 wśród 276 Restauracje (Civitavecchia)
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 19 marca 2019
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: marzec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (50)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

16 z 20 wśród 50 recenzji

Zrecenzowano 17 marca 2019 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: marzec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 marca 2019 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: marzec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 marca 2019
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: luty 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: luty 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Ristorante Tokyo — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Civitavecchia, Province of Rome
Civitavecchia, Province of Rome
 
Santa Marinella, Province of Rome
Civitavecchia, Province of Rome
 
Civitavecchia, Province of Rome
Civitavecchia, Province of Rome
 

Byłeś(-aś) w Ristorante Tokyo? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem