Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Wspaniałe klimatyczne miejsce

Będąc w podróży całkiem przypadkiem zajechaliśmy do Cafalu. W lutym przywitała nam wspaniała... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 27 lutego 2019
KarolinaT367
,
Radom, Polska
Piękne widoki

Będą w Cefalu konicznie trzeba podjechać do tego portu i zobaczyć te widoczki, dużo ludzi w... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 6 sierpnia 2018
Erander
,
Warszawa
Przeczytaj wszystkie recenzje (125)
  
Recenzje (125)
Filtruj recenzje
125 wyniki
Oceny podróżnych
55
51
16
3
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
55
51
16
3
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 125 recenzji
Zrecenzowano: 8 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Jedyna ocalała z czterech brama miasta, nazywa się Porta Pescara od imienia namiestnika który ją wybudował w 1570 roku. Gotycki łuk zwieńczony jest herbem królów Sycylii.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, mikezelizy
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 lutego 2019

Będąc w podróży całkiem przypadkiem zajechaliśmy do Cafalu. W lutym przywitała nam wspaniała pogoda, a widok na port zapierał dech w piersiach. Plaża w zatoce, a wokół niej stare kamienice. Fajne miejsce na spacer i obowiązkowo zrobienie pamiątkowych zdjęć.

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2019
Dziękujemy, KarolinaT367
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2018

Będą w Cefalu konicznie trzeba podjechać do tego portu i zobaczyć te widoczki, dużo ludzi w wodzie, piękne stare zabudowy, klimat Syclii.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
1  Dziękujemy, Erander
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 września 2017

Port jest stosunkowo niewielki, ale naprawdę wart odwiedzenia. Roztacza się z niego przepiękny widok na całe Cefalu. Widać nawet Hotel Santa Lucia e Le Sabbie Doro, położony na wzgórzu, oddalony o kilka kilometrów.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2017
1  Dziękujemy, Joanna S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 czerwca 2017

Brama jak brama - tak naprawdę dla mnie to było tylko przejście na falochron, z którego mogłem podziwiać budynki przy plaży - kiedyś na każdej widokówce, teraz w czasie sms-ów - główne zdjęcie w każdym przewodniku.

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2016
1  Dziękujemy, Jarosław C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji