Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Raj dla narciarzy!

Wspaniały bardzo nowoczesny ośrodek. Trasy świetnie przygotowane, szerokie, bezpieczne, doskonale... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 27 lutego 2019
Elwira2013
,
Żary, Polska
z urządzeń przenośnych
Jedno z najlepszych miejsc na narty

Wspaniałe miejsce na białe szaleństwo. Infrastuktura na najwyższym poziomie, trasy bardzo... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 7 lutego 2019
jacekd10
,
Warszawa, Polska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (929)
  
Recenzje (929)
Filtruj recenzje
929 wyniki
Oceny podróżnych
648
218
41
11
11
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
648
218
41
11
11
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 929 recenzji
Zrecenzowano: 29 stycznia 2018 z urządzeń przenośnych

Świetnie przygotowane stoki, brak kolejek do wyciągów i przepiękna pogoda, po porostu cudowne miejsce. Każdy znajdzie coś dla siebie, zarówno początkujący jak i zaawansowani. Dodatkowo przepyszne jedzenie na stoku w przystępnej cenie. Serwowany na stoku Steak toast podbił moje serce. W niektórych miejscach dostępne menu w języku polskim.

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2017
1  Dziękujemy, Karolina B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Wypad w marcu w to miejsce to najlepsza rzecz na swiecie ! Świetne trasy, długie, szerokie, dobrze oznaczone, wszędzie gondolki albo krzesła. Oczywiście rowniez mnóstwo miejsc barowych aby móc odpocząć i cos zjesc :) jak najbardziej polecam super ośrodek narciarski :)

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2017
Dziękujemy, 103paulinac
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2016 z urządzeń przenośnych

Świetnie przygotowane trasy, długie czarne i płaskie niebieskie z atrakcjami jak hopki czy slalomy ale najlepszą trasą jest moim zdaniem łącznie 9 kilometrowy zjazd czerwoną trasą do stacji kolejowej (nie dla ludzi z kiepską kondycją :).

Termin skorzystania z atrakcji: styczeń 2016
Dziękujemy, michalbro2000
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 lutego 2016

Ponad 100 km tras. Każdy znajdzie coś dla siebie. To właśnie tutaj moja córka nauczyła się jeździć. Niebieskie w sam raz dla dzieciaków. Czarne wymagające i długie zdecydowanie dla "mających już jakieś pojęcie". Opłata mocno ponad 200e za 6 dni jeżdżenia. Słoneczka na te 6 dni mieliśmy ledwie 2 a więc jak na standardy włoskie niewiele ;-). Stacja nowoczesna, poza 1 czy dwoma gondolami, które były trochę ciasne i trochę niewygodne. Ludzi niestety dużo. Na szczycie trzeba trochę dreptać żeby dostać się do wybranych tras. Znajduje się tam także Messner Mountain Museum - głównie dla zainteresowanych tematyką zdobywania gór. Czasami trzeba chwilę odstać aby dostać się do gondolki ale nie jest to długie oczekiwanie. Na narty można dostać się oczywiście autem, Ski busem ale i pociągiem, który ma stację 50 metrów od wejścia do gondolki.
A więc bombardino i na narty !

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2016
Dziękujemy, Bartek W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 lutego 2016

Na szczyt wjechaliśmy kolejką ze stacji Perca, zimą. Dla narciarzy to musi być jak w raju. Ale i ja jako pieszy nie narzekałem na brak widoków. Panorama zwala z nóg.

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2016
Dziękujemy, macia_b
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji