Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Per caso”
Alibi Cafe Club — recenzja

Alibi Cafe Club
Nr 45 wśród 121 Restauracje (Abano Terme)
Zakres cen: 1 USD - 7 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 14 lutego 2018
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: luty 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FaithBO, Responsabile relazioni pubbliche, Alibi Cafe ClubOdpowiedź udzielona 3 marca 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (21)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 21 recenzji

Zrecenzowano 3 stycznia 2018
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: styczeń 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FaithBO, Responsabile relazioni con la clientela, Alibi Cafe ClubOdpowiedź udzielona 19 stycznia 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 września 2017 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: wrzesień 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FaithBO, Responsabile relazioni con la clientela, Alibi Cafe ClubOdpowiedź udzielona 27 października 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 września 2017 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: wrzesień 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FaithBO, Responsabile relazioni pubbliche, Alibi Cafe ClubOdpowiedź udzielona 15 września 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: lipiec 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FaithBO, Staff Alibi Cafè Club , Alibi Cafe ClubOdpowiedź udzielona 3 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Alibi Cafe Club — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Abano Terme, Province of Padua
Abano Terme, Province of Padua
 
Abano Terme, Province of Padua
Abano Terme, Province of Padua
 
Abano Terme, Province of Padua
Padwa, Province of Padua
 

Byłeś(-aś) w Alibi Cafe Club? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem