Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Hotel Brant(Wiązowna)
55 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Hotel Mela Verde(Wiązowna)
TripAdvisor
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Hotel Wiktoria(Wiązowna)
TripAdvisor
Zobacz ofertę
Recenzje (53)
Filtruj recenzje
53 wyniki
Oceny podróżnych
23
17
9
3
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
23
17
9
3
1
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
6 z 11 wśród 53 recenzji
Zrecenzowano 18 marca 2017

Dobra lokalizacja oraz stosunek jakości do ceny .Bardzo dobre śniadanko od wczesnych godzin rannych co nie wszędzie jest standardem.Wnętrze w miarę zadbane lecz korytarz wymaga odświeżenia(poobijane framugi) ogólnie czysto.W łazience w rogu pęknięta i cieknąca kabina.Pomocny i fachowy personel.

Wskazówka dotycząca pokojów: Pokój na parterze od strony lasu.
  • Data pobytu: marzec 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Bibi B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 marca 2017

Czysty pokój ,typowo prosto urządzony nawet jak na trzy osoby dość duży. Codziennie sprzątane. Przydałaby się jakaś woda w pokoju i czajnik. Bardzo dobre śniadanie ,duży wybór na ciepło i zimno ,kawa z ekspresu. W restauracji całkiem przyjemnie i smacznie.Miły i pomocny personel. Wi fi działo bez zarzutu i sprawnie. Przed hotelem wygodny parking. Minus nie działający telewizor w pokoju i trochę długo trzeba było czekać na gorącą wodę.

  • Data pobytu: marzec 2017, podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Basia W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 lutego 2017

W porzadku jak nastandard hotelu trzy gwiazdkowego ii cenę.Duży pokój, smaczne jedzenie w restauracji i miła obsługa.Śniadanie ok, dobra kawa z ekpresu.Bezpłatny parking przy hotelu. Polecam to miejsce na nocleg.

  • Data pobytu: luty 2017, podróż ze znajomymi
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Igor k
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 października 2016

Dobra lokalizacja.Czyste pokoje klasycznie wyposażone,przestronne.W łazience prysznic i wystarczająco dużo miejsca.Jesteśmy bardzo mile zaskoczeni gościnnością i miłą obsługą.Śniadanie bardzo dobre i duży wybór oraz kawa z ekspresu.Minusem słaby odbiór niektórych kanałów tv.

  • Data pobytu: październik 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Stanisław R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 września 2016

Przy odrobinie desperacji można przenocować noc lub dwie, ale właściciele chyba nie zauważyli, że świat się zmienia… a pokoje się zużywają. Pokoje wymagają remontu, a na pewno dokładnego posprzątania. W moim pokoju była zimna woda pod prysznicem, choć podobny w innych była ciepła.
I jeszcze restauracja. Też nie zachwyca. Jedna kelnerka próbuje ogarnąć salę, recepcję, bar… to nie może się udać.
Zaletą jest na pewno położenie i duży parking.

  • Data pobytu: wrzesień 2016, podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Zbig432
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel R, Kierownik ds. gości, Hotel RelaksOdpowiedź udzielona 2 października 2016

Dziękujemy za wybranie naszego hotelu. Staramy się zapewnić naszym gościom najlepsze doświadczenia i doceniamy ich opinie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji