Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (54)
Filtruj recenzje
54 wyniki
Oceny podróżnych
24
17
9
3
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
24
17
9
3
1
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
14 z 19 wśród 54 recenzji
Zrecenzowano: 27 czerwca 2016 z urządzeń przenośnych

Hotel ostro przechodzony pokoje potrzebują gruntownego remontu, łazienka bez szału jak wszedłem rano pod prysznic to najpierw czekałem dobre 5 min na ciepłą wodę i jak się namydlilem porażka woda przestała lecieć - sąsiad najwyraźniej też brał prysznic. Jedyne w miarę to jedzenie co prawda to nie Hilton no ale to widać. Polecam tylko przełomem i nic więcej.....

Data pobytu: czerwiec 2016, podróż służbowa
Dziękujemy, Jacek J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel R, Kierownik ds. gości, Hotel RelaksOdpowiedź udzielona 30 czerwca 2016

Dziękujemy za wybór naszego hotelu. Zapraszamy ponownie do skorzystania z naszej oferty ponownie w przyszłości. Pozdrawiamy serdecznie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 marca 2016

Przytulny pokoik ,duże łoże.Dobra lokalizacja do Mińska Mazowieckiego 10 minut.Szybkie wifi w pokoju ,bezpłatny parking.Kiepska jakość sygnału tv niektórych stacji.Ogólnie bardzo dobry godny polecenia.

  • Data pobytu: marzec 2016, podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Olo K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel R, Kierownik ds. gości, Hotel RelaksOdpowiedź udzielona 2 września 2016

Dziękujemy i zapraszamy ponownie w przyszłości.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 marca 2016

Czysty pokój,wygodne łóżka w łazience komplet przyborów toaletowych,parking na duże auto.Mimo położenia niedaleko od drogi całkiem komfortowo można się wyspać.Długo czynna restauracja,smaczne i niedrogie posiłki (jedne z lepszych jakie jadłam flaczki po warszawsku).Na śniadaniu szwedzki bufet a na nim między innymi domowe wyroby wędliniarskie z wędzarki.

Wskazówka dotycząca pokojów: w części od strony lasu ciszej
  • Data pobytu: marzec 2016, podróż służbowa
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Anetta G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel R, Hotel Relaks, Hotel RelaksOdpowiedź udzielona 30 marca 2016

Dziękujemy za wybranie naszego hotelu.Mamy nadzieje ,że pobyt przebiegł spokojnie i komfortowo.zapraszamy w przyszłości do skorzystania z naszej oferty.Pozdrawiamy serdecznie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 stycznia 2016

Spędziłem tam sylwestra ze znajomymi. Było świetnie. Kuchnia bardzo dobra, muzyka dla wszystkich, ale co najważniejsze wspaniała obsługa. Zwłaszcza Pani Maria, która potraktowała nas indywidualnie. Była prawdziwym gościnnym gospodarzem.

Wskazówka dotycząca pokojów: Pokój 116 ma aż 5 łóżek :)
  • Data pobytu: grudzień 2015, podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
3  Dziękujemy, Robert J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel R, Kierownik ds. gości, Hotel RelaksOdpowiedź udzielona 30 marca 2016

Dziękujemy za wybranie naszego hotelu.Mamy nadzieje ,że pobyt przebiegł spokojnie i komfortowo.zapraszamy w przyszłości do skorzystania z naszej oferty.Pozdrawiamy serdecznie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 lutego 2015 z urządzeń przenośnych

Niestety spędziłem tam kilka nocy. I nie była to przyjemność. Pościel poplamiona, wykładzina brudna, a łazienka to już miejsce dla ludzi o mocnych nerwach. Wystrój pokoi nie zmienił się już chyba 30 lat. Jedzenie też sprzed epoki i wszystko smażone na wątpliwej jakości tłuszczu. Nie wiem w jakim trzeba być stanie, żeby tam wracać. Ja na pewno nie wrócę. Wolałbym przespać się na dworcu. Odradzam wszystkim, którzy chcieliby się tam zatrzymać.

Data pobytu: marzec 2014, podróż służbowa
Dziękujemy, Marcin L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pawel N, Kierownik ds. gości, Hotel RelaksOdpowiedź udzielona 24 lutego 2015

Witam Pana serdecznie,
Dziękujemy za wyrażenie subiektywnej opinii o naszym hotelu. Każda jest dla nas bardzo ważna .Bardzo jest nam przykro, że miał Pan takie odczucie .Nasz personel zawsze chętnie służy pomocą i reaguje natychmiast aby pobyt przebiegał komfortowo. Od Pańskiego pobytu minęło trochę czasu a hotel się zmienił chociażby o wspomnianą nową wygładzinę :) Co do wyglądu i stylu Goście mają subiektywne odczucia jedni się kierują nowoczesnym stylem inni wybierają bardziej kameralny a do wspomnianej "30" to naszemu hotelowi jeszcze brakuje.
Zapraszamy serdecznie do wizyty w naszym hotelu.
Pozdrawiamy serdecznie
Relaks

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji