Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Przyjemny”
Hotel Relaks — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 5 dodatkowych witryn!
Hotel Relaks
Miejsce nr 2 wśród 3 hoteli w Wiązowny
Zrecenzowano 28 czerwca 2016

Przyjemny hotel w dobrej lokalizacji.Nocowaliśmy w pokoju rodzinnym z dwójką dzieci.Pokój przestronny,czysty.Łazienka niezbyt duża ale wszystko było co potrzeba i kosmetyki jednorazowe również.Jedzenie w restauracji ok są też zestawy dla dzieci.Cena zdecydowanie adekwatna do standardu.Pomocny personel.Polecam.

Wskazówka dotycząca pokojów: Od strony lasu
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: czerwcu 2016, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Juwent M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel R, Kierownik ds. gości, Hotel RelaksOdpowiedź udzielona 30 czerwca 2016

Dziękujemy za wybór naszego hotelu. Zapraszamy ponownie do skorzystania z naszej oferty ponownie. Pozdrawiamy serdecznie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (52)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

12 z 16 wśród 52 recenzji

Zrecenzowano 27 czerwca 2016 z urządzeń przenośnych

Hotel ostro przechodzony pokoje potrzebują gruntownego remontu, łazienka bez szału jak wszedłem rano pod prysznic to najpierw czekałem dobre 5 min na ciepłą wodę i jak się namydlilem porażka woda przestała lecieć - sąsiad najwyraźniej też brał prysznic. Jedyne w miarę to jedzenie co prawda to nie Hilton no ale to widać. Polecam tylko przełomem i nic więcej.....

Data pobytu: czerwcu 2016, podróż służbowa
Dziękujemy, Jacek J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel R, Kierownik ds. gości, Hotel RelaksOdpowiedź udzielona 30 czerwca 2016

Dziękujemy za wybór naszego hotelu. Zapraszamy ponownie do skorzystania z naszej oferty ponownie w przyszłości. Pozdrawiamy serdecznie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 marca 2016

Przytulny pokoik ,duże łoże.Dobra lokalizacja do Mińska Mazowieckiego 10 minut.Szybkie wifi w pokoju ,bezpłatny parking.Kiepska jakość sygnału tv niektórych stacji.Ogólnie bardzo dobry godny polecenia.

  • Data pobytu: marcu 2016, podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Olo K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel R, Kierownik ds. gości, Hotel RelaksOdpowiedź udzielona 2 września 2016

Dziękujemy i zapraszamy ponownie w przyszłości.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 marca 2016

Czysty pokój,wygodne łóżka w łazience komplet przyborów toaletowych,parking na duże auto.Mimo położenia niedaleko od drogi całkiem komfortowo można się wyspać.Długo czynna restauracja,smaczne i niedrogie posiłki (jedne z lepszych jakie jadłam flaczki po warszawsku).Na śniadaniu szwedzki bufet a na nim między innymi domowe wyroby wędliniarskie z wędzarki.

Wskazówka dotycząca pokojów: w części od strony lasu ciszej
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: marcu 2016, podróż służbowa
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Anetta G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel R, Hotel Relaks, Hotel RelaksOdpowiedź udzielona 30 marca 2016

Dziękujemy za wybranie naszego hotelu.Mamy nadzieje ,że pobyt przebiegł spokojnie i komfortowo.zapraszamy w przyszłości do skorzystania z naszej oferty.Pozdrawiamy serdecznie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 stycznia 2016

Spędziłem tam sylwestra ze znajomymi. Było świetnie. Kuchnia bardzo dobra, muzyka dla wszystkich, ale co najważniejsze wspaniała obsługa. Zwłaszcza Pani Maria, która potraktowała nas indywidualnie. Była prawdziwym gościnnym gospodarzem.

Wskazówka dotycząca pokojów: Pokój 116 ma aż 5 łóżek :)
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: grudniu 2015, podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
3  Dziękujemy, Robert J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel R, Kierownik ds. gości, Hotel RelaksOdpowiedź udzielona 30 marca 2016

Dziękujemy za wybranie naszego hotelu.Mamy nadzieje ,że pobyt przebiegł spokojnie i komfortowo.zapraszamy w przyszłości do skorzystania z naszej oferty.Pozdrawiamy serdecznie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Wiązowna — zobacz również następujące kwatery w tym miejscu lub jego okolicy
w odległości 9 km
Ekwos
Ekwos
Nr 1 z 1 w lokalizacji Grębiszew
Liczba recenzji: 26
w odległości 27 km
Ibis Budget Warszawa Centrum
Ibis Budget Warszawa Centrum
Nr 32 z 127 w lokalizacji Warszawa
Liczba recenzji: 1 128
w odległości 14,2 km
Boss Hotel
Boss Hotel
Nr 59 z 127 w lokalizacji Warszawa
Liczba recenzji: 119
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 10,5 km
Holiday Inn Warsaw Józefów
Holiday Inn Warsaw Józefów
Nr 1 z 1 w lokalizacji Józefów
Liczba recenzji: 263
w odległości 4,1 km
Hotel Maranello
Hotel Maranello
Nr 2 z 2 w lokalizacji Otwock
Liczba recenzji: 24
w odległości 12,4 km
Hotel Brant
Hotel Brant
Nr 1 z 3 w lokalizacji Wiązowna
Liczba recenzji: 78
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Hotel Relaks? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Hotel Relaks — dodatkowe informacje

Adres: ul. Trakt Lubelski 4 | Wola Ducka, Wiązowna 05-408, Polska
Lokalizacja: Polska > Polska Centralna > Mazowieckie > Wiązowna
Udogodnienia:
Bar/salon Wybór napojów Bezpłatne śniadanie Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Bezpłatny parking Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Restauracja Obsługa pokojowa Usługa przewozu Apartamenty Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych Transport na lotnisko
Styl hotelu:
Miejsce nr 2 wśród 3 hoteli w Wiązowny
Zakres cen: 159 zł–305 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:3-gwiazdkowy — Hotel Relaks 3*
Liczba pokoi: 48
Oficjalny opis (dostarczony przez hotel):
Hotel Relaks.Peacefully situated on the edge of the Mazovian Landscape Park, 30 kilometres south-east of Warsaw, Relaks is a charming country hotel with a restaurant and large garden. You can start your day with buffet breakfast and enjoy tasty Polish cuisine for lunch or dinner. The wonderful natural surroundings of Hotel Relaks offer great walking, cycling and relaks.The hotel is situated in Wola Ducka, next to the International Route 17( E372) Warsaw-Lublin- Lwov. Hotel’s Restaurant served excetlent dainties of polish cuisine.Heartily we invite to personal visit to take of our daintines.We organized weddings parties, meetings for companies and conferences.PL:Hotel Relaks położony jest w cichej okolicy na obrzeżach Mazowieckiego Parku Krajobrazowego, 30 km na południowy-wschód od Warszawy. Urokliwy obiekt dysponujący własną restauracją i dużym ogrodem. Dzień będą Państwo mogli rozpocząć od śniadania w formie bufetu, a w porze lunchu i kolacji skosztować wybornych polskich specjałów. Malownicze okolice hotelu Relaks oferują idealne warunki do przyjemnych spacerów,odpoczynku w podróży, jazdy na rowerze czy jazdy konnej. Hotel położony jest w Woli Duckiej, przy międzynarodowej trasie E372, łączącej Warszawę, Lublin i Lwów.Do Państwa dyspozycji oddajemy komfortowe pokoje 1 ,2 i 3 osobowe oraz apartamenty. ... więcej   mniej 
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Hotels.com, Booking.com i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Hotel Relaks. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem