Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 416)
Filtruj recenzje
1 416 wyniki
Oceny podróżnych
711
470
161
44
30
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
711
470
161
44
30
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
6 z 11 wśród 1 416 recenzji
Zrecenzowano: 4 września 2019

Hotel przepięknie położony na klifie, otoczony morzem. Przepiękne widoki z restauracji hotelowej oraz z pokoi - dlatego warto dopłacić za pokój z widokiem na morze. Pokoje czyste, sprzątane codziennie. Obsługa miła i profesjonalna. Przy hotelu plaża sztuczna lub zejście bezpośrednio do morza z pomostu po drabince. Do najbliższych plaż bardzo łatwo dojść pieszo lub dojechać autobusem. Sandy Beach lub w drugą stronę Potima Beach 1-2 km. Śniadania - standardowe ale obfite i smaczne. Lunch i obiadokolacja - bardzo dobra i smaczna kuchnia. Potrawy świeże, dobrze przyprawione, mięsa dobrej jakości, sałatki świeże i smaczne. Autobusem za 1,5E wygodny i szybki dojazd do centrum Paphos.

Wskazówka dotycząca pokoi: Najlepsze pokoje z widokiem na morze na wyższych piętrach
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, arturro_lucz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Andreas_Ioannou, General Manager, Cynthiana Beach HotelOdpowiedź udzielona 5 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear guests of the Cynthiana Beach Hotel.
Thank you for choosing our hotel to spend your recent holiday with us.
It was great reading your review and we are happy to see that you have left with positive experiences.

Looking forward having you with us in the near future.

Best regards
Andreas Ioannou
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019

Spędziliśmy wraz z rodziną i znajomymi cudowny tydzień w hotelu Cynthiana Beach. Z całą pewnością mogę powiedzieć, że zasługuje na 4 gwiazdki. Warto dopłacić do pokoju z widokiem na morze, wrażenie niesamowite. Te zachody słońca!!! Piękny kolor wody! Pokoje czyste, codziennie sprzątane. Obsługa kompetentna, bardzo miła i pomocna. Szczególne pozdrawiamy panią kelnerkę Aphrodite ❤️ Kuchnia bardzo smaczna, jagnięcina, ryby, owoce morze ... Mniammm Na pewno wrócę Niesamowite położenie, to wiadomo. Na zdjęciu widok z naszego pokoju 815.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Izabela K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Andreas_Ioannou, General Manager, Cynthiana Beach HotelOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Izabela, thank you for choosing to stay with us during your recent holiday to Paphos.
The whole hotel is thankful for your five star review and we all look forward having you with us next year.
I will certainly pass on to Aphrodite your good words and for sure we will be waiting to provide the best service and best views on your next trip.

Kind regards
Andreas Ioannou
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 sierpnia 2019

Polecam hotel,pokoje czyste sprzątane codziennie. Jedzenie bardzo dobre a widok cudowny, zachód słońca robi wrażenie. Obsługa hotelu na 5 z plusem, zawsze pomocni i mili. Byliśmy w drugiej połowie maja i nie było problemu ze stolikiem czy leżakiem na basenie i plaży. Pogoda piękna idealna na plażowanie. Bardzo blisko do przystanku autobusowego, skąd jedzie autobus do Pafos. Idealne miejsce dla osób szukających spokoju i odpoczynku. Na początku pobytu gośćmi hotelu byli głównie brytyjscy emeryci niestety później przyjechali turyści z Rosji.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Justyna11089
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Andreas_Ioannou, General Manager, Cynthiana Beach HotelOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Justyna, thank you for choosing to stay with us and we all thank you for your five star review.
Always a pleasure reading great reviews like your and we look forward welcoming you back again in the near future.

Best regards
Andreas Ioannou
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019

Hotel ze wspaniałą lokalizacją i bajecznymi widokami. Obsługa przesympatyczna, wszyscy przyjaźni i zawsze uśmiechnięci. Animacje nie są najlepszą stroną tego miejsca, ale to nie było dla nas problemem. Chcąc pójść na imprezę jechałyśmy do Pafos.
Pokoje w hotelu czyste, sprzątane codziennie. Jedzenie w formie bufetu, duży wybór, codziennie coś innego i naprawdę smacznie.
Dziękujemy za wspaniale spędzony czas!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Olaaaxx
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Andreas_Ioannou, General Manager, Cynthiana Beach HotelOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear guests of the Cynthiana Beach Hotel, thank you for staying with us and it was great to see another five star review.

Hope to see you again soon.....

Kind regards
Andreas Ioannou
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Pokój 616 położony na parterze dla nie wymagającej pary, z widokiem na zatokę. Bardzo wygodne łóżka, TV, sejf za dopłatą. Po otwarciu okna pięknie słychać szum morza.Pokój sprzątany codziennie, regularnie wymieniane ręczniki . Klimatyzacja sprawna aczkolwiek po jej włączeniu nieprzyjemny zapach w pokoju (stęchlizna) : albo klimatyzacja nie odgrzybiana albo to jakiś problem techniczny z wentylacją centralą hotelu.
Łazienka wg mnie wyposażona wystarczająco: umywalka, muszla klozetowa, bidetu brak, wanna z prysznicem.
Pomieszczenie łazienki słabo wentylowane.
No i teraz ogromny minus bo hotel ma chyba problem z karaluchami. Mieliśmy tą nieprzyjemność gościć jednego w naszym pokoju po powrocie z plaży (poradziłem sobie z nim sam). W holu głównym też jednego widziałem. Po zgłoszeniu problemu do room service przysłano do naszego pokoju Panią z obsługi z preparatem do unicestwienia insektów powyższego typu.
Problem został rozwiązany ale niesmak jednak pozostał a było tak pięknie :(
Jedzenie (śniadania i obiadokolacje w formie bufetu) wg mnie bardzo dobre.
Obsługa profesjonalna dobrze zorganizowana i nie narzucająca się, miły personel.
W hotelu jest mała siłownia, w której mankamentem jest brak AC.
Komunikacja miejska bardzo dobra, można prawie wszędzie dojechać autobusem podmiejskim. To tyle z mojej strony. Resztę cennych informacji znajdziecie w innych opiniach.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Fearless02079263704
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Andreas_Ioannou, General Manager, Cynthiana Beach HotelOdpowiedź udzielona 10 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear friends of the Cynthiana Beach Hotel.
Thank you for choosing to spend your recent holiday time with us.
it was a pleasure having you with us and we all look forward having you with us next time.

All the very best

Andreas Ioannou
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji