Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 416)
Filtruj recenzje
1 416 wyniki
Oceny podróżnych
711
470
161
44
30
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
711
470
161
44
30
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
9 z 14 wśród 1 416 recenzji
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019

Hotel ze wspaniałą lokalizacją i bajecznymi widokami. Obsługa przesympatyczna, wszyscy przyjaźni i zawsze uśmiechnięci. Animacje nie są najlepszą stroną tego miejsca, ale to nie było dla nas problemem. Chcąc pójść na imprezę jechałyśmy do Pafos.
Pokoje w hotelu czyste, sprzątane codziennie. Jedzenie w formie bufetu, duży wybór, codziennie coś innego i naprawdę smacznie.
Dziękujemy za wspaniale spędzony czas!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Olaaaxx
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Andreas_Ioannou, General Manager, Cynthiana Beach HotelOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear guests of the Cynthiana Beach Hotel, thank you for staying with us and it was great to see another five star review.

Hope to see you again soon.....

Kind regards
Andreas Ioannou
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Pokój 616 położony na parterze dla nie wymagającej pary, z widokiem na zatokę. Bardzo wygodne łóżka, TV, sejf za dopłatą. Po otwarciu okna pięknie słychać szum morza.Pokój sprzątany codziennie, regularnie wymieniane ręczniki . Klimatyzacja sprawna aczkolwiek po jej włączeniu nieprzyjemny zapach w pokoju (stęchlizna) : albo klimatyzacja nie odgrzybiana albo to jakiś problem techniczny z wentylacją centralą hotelu.
Łazienka wg mnie wyposażona wystarczająco: umywalka, muszla klozetowa, bidetu brak, wanna z prysznicem.
Pomieszczenie łazienki słabo wentylowane.
No i teraz ogromny minus bo hotel ma chyba problem z karaluchami. Mieliśmy tą nieprzyjemność gościć jednego w naszym pokoju po powrocie z plaży (poradziłem sobie z nim sam). W holu głównym też jednego widziałem. Po zgłoszeniu problemu do room service przysłano do naszego pokoju Panią z obsługi z preparatem do unicestwienia insektów powyższego typu.
Problem został rozwiązany ale niesmak jednak pozostał a było tak pięknie :(
Jedzenie (śniadania i obiadokolacje w formie bufetu) wg mnie bardzo dobre.
Obsługa profesjonalna dobrze zorganizowana i nie narzucająca się, miły personel.
W hotelu jest mała siłownia, w której mankamentem jest brak AC.
Komunikacja miejska bardzo dobra, można prawie wszędzie dojechać autobusem podmiejskim. To tyle z mojej strony. Resztę cennych informacji znajdziecie w innych opiniach.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Fearless02079263704
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Andreas_Ioannou, General Manager, Cynthiana Beach HotelOdpowiedź udzielona 10 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear friends of the Cynthiana Beach Hotel.
Thank you for choosing to spend your recent holiday time with us.
it was a pleasure having you with us and we all look forward having you with us next time.

All the very best

Andreas Ioannou
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2019

Hotel umiejscowiony nad samym morzem, piękne widoki z hotelowej restauracji oraz z okna pokoju. Lokalizacja idealna dla tych, którzy szukają spokoju, bez nocnych imprez. Kisonerga to spokojną miejscowość.
W okolicy kilka dobrych restauracji, można spróbować specjałów kuchni cypryjskiej.
Nasz pokój znajdował się w Olimpian Wing, o którym czytałam tutaj dość niepochlebne recenzje. Dla nas był to strzał w 10! Pokój (standard)bardzo przestronny, czysty, sprzątany każdego dnia ( zmiana ręczników, przybory toaletowe, ręczniki), z balkonem. Widok częściowo na morze częściowo na plac budowy ( obok buduje się kilka nowych hoteli, będą gotowe na nowy sezon;) Dźwięki z budowy nie były aż tak straszne, może dlatego, że my i tak wstawaliśmy wcześnie czyli około 8:) Może ktoś kto chciałby pospać do południa będzie oburzony odgłosami mieszania betonu, nam szkoda było czasu na sen:) Basen w Olimpian Wing bardziej z myślą o dzieciach, max. 130cm głębokości, idealnie dla naszej 7-latki. Prawie zawsze pusty. Kilka dzieciaków, jakiś rodzic, wolne leżaki zawsze dostępne. Ma się wrażenie, że basen jest na naszą wyłączność:) Duży i głębszy basen jest przy głównym budynku hotelu ale tam nie chodziliśmy, za duży tłum:)
Śniadanie, mogliśmy jeść nad naszym basenem lub w dużej stołówce, z czego skorzystaliśmy tylko raz z ciekawości żeby zobaczyć zobaczyć to samo jedzenie i mega kolejki. Trafiliśmy na moment gdy brakło szklanek do napojów.
Kolacje wszyscy goście jedzą tylko w głównej stołówce. Duży wybór jedzenia, nie można narzekać. Dobra jagnięcina, sałatki, owoce, bardzo słodkie desery (może ktoś lubi) bufet dla dzieciaków dawał radę ( niezawodne: makaron, paluszki rybne, frytki, nuggetsy). My nie jesteśmy wybredni, więc głodni nie chodziliśmy. Wiadomo, najlepsze jedzenie zaliczylismy w restauracjach ale to chyba nie wymaga wyjaśnień.
Obsługa bardzo miła, to Cypr, więc wszyscy mówią świetnie po angielsku ( włącznie z koronkarkami w Lefkarze).
Gniazdka angielskie, adapter do wypożyczenia w recepcji - 5euro.
Lodówka, podobno niektóre pokoje nie mają, też po 5 euro ale za dzień;) U nas była, moc chłodzenia minimalna ale butelkę wody i kilka piw dało rade;)
Mnóstwo miejsc parkingowych, my parkowaliśmy wypożyczony samochód pod naszym oknem:)
Minusy? Na pewno każdy coś znajdzie jeżeli chce, kwestia nastawienia:) Dla nas hotel był w sam raz. Polecamy!!!
Rodzina 2+1. Tydzień. HB. Sierpień 2019.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Renata P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Andreas_Ioannou, General Manager, Cynthiana Beach HotelOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Renata, thank you for choosing to stay with us during your recent holiday in Paphos.
Lovely to read that you have left us with good memories and we all look forward having you with us soon.

Kind regards
Andreas Ioannou
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel spokojnie mógłby mieć ****.
Pokoje czyste, sprzątane codziennie. W ciągu tygodnia 3x zmieniona pościel i ręczniki. Obsługa bardzo miła i kompetentna. Czysty duży basen. Dostęp do naturalnego basenu- zatoki na morzu od pełnego morza oddzielona skałkami. Przy plaży i basenie pełny serwis bezpłatny. Leżaki i materace czyste. Byliśmy w szczycie sezonu 25.07.-02.08. a mimo to leżaków jest na tyle dużo, że można było rezerwować sobie leżak po śniadaniu.
Wyżywienie: mieliśmy HB, bufet zarówno śniadaniowy jak i kolacja bardzo zróżnicowany. Każdy wybierze coś dla siebie i to każdego dnia coś innego. Jedzenie pyszne. Osoby na diecie wegetariańskiej, czy żyjący fit również mają z czego wybierać.
Obsługa na restauracji bez zarzutu. Dyskretna i sprawna.
Lokalizacja: trzeba być świadomym, że hotel jest na uboczu. Brak bliskości centrum rekompensują widoki i spokój.
Polecamy na wypoczynek i ładowanie akumulatorów.
Zdecydowanie polecamy. Byliśmy z Tui. Też polecamy :)

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
2  Dziękujemy, Aga K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Andreas_Ioannou, General Manager, Cynthiana Beach HotelOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear friends of the Cynthiana Beach Hotel.
Thank you for choosing to spend your recent holiday with us. Lovely to read your five star review and we all happy to see that you have left us with positive memories.

Looking forward having you with us next year.
Very best regards

Andreas Ioannou
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel pięknie położony. Lekko na uboczu z dostępem do morza. Widoki zapierają dech w piersi. Wraz z rodziną dostaliśmy pokój w części The Olympian Wing. Pokoje bardzo ładne, z dużymi balkonami i dostępem do basenu. Na miejscu w kompleksie Olympian serwowane były śniadania (obiady i kolacje w głównej restauracji).

Plusy:
- piękne położenie, miła i kompetentna obsługa, karta drinków, baseny oraz plaża, bliskość tawern, blisko do przystanku autobusowego do Pafos;

Minusy:
- posiłki dobre, jednak mało owoców, odległość z części Olympian Wing do baru serwującego lody czy napoje, dostęp do leżaków na plaży hotelowej osób, które wypoczywały poza nim.

Nie mam zastrzeżeń do TUI. Wszystko załatwiane na telefon (m.in. brak informacji w recepcji dot. godziny wyjazdu na lotnisko).

Polecam wycieczkę autobusem do portu w Pafos. W porcie traficie na p. Patrycję, która oferuje rejsy wieczorne na otwarte morze - polecam. Można zobaczyć zamek, pstryknąć fotkę z Afrodytą czy wypić kawę w portowej kawiarence.

Wycieczka autokarowa na Blue Lagoon i do Łaźni Afrodyty była ok, ale nie "urwało" mi niczego.

Gemeralnie Cypr i Hotel Cynthiana Beach na PLUS!

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Michał K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Andreas_Ioannou, General Manager, Cynthiana Beach HotelOdpowiedź udzielona 31 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Michal K, thank you for finding the time and reviewed our hotel on trip advisor.
I have read all your positive and negative points and we shall act upon them immediately.
It was pleasure having you with us and we all look forward till the next time.

Kind regards
Andreas Ioannou
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji