Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 00:00 - 23:59
Wyróżnione recenzje
Pełen spokój i relaks

Wyjątkowe miejsce,cisza, bliskie obcowanie z przyrodą ,źródła z których wypływa krystalicznie... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019
Kamil P
Magiczne miejsce blisko Warszawy

Pięknie, ale często zbyt dużo hałaśliwych ludzi. Polecam wybrać się wieczorem lub wczesnym rankiem... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 2 maja 2019
KsaweryG1
,
Warszawa, Polska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (13)
  
Recenzje (13)
Filtruj recenzje
13 wyniki
Oceny podróżnych
10
3
0
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
10
3
0
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 13 recenzji
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019

Wyjątkowe miejsce,cisza, bliskie obcowanie z przyrodą ,źródła z których wypływa krystalicznie czysta woda ,idealna w upalny dzień.
Byłem tam drugi raz i znów dzień dobrze zaplanowany i spędzony.
Gorąco polecam

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, Kamil P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Pięknie, ale często zbyt dużo hałaśliwych ludzi. Polecam wybrać się wieczorem lub wczesnym rankiem. Dojazd droga szutrową na miejscu spory parking, bezpłatny.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, KsaweryG1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 marca 2019

Bardzo przyjemny weekendowy spacer - pomimo sporej ilości turystów w tym czasie - można bez trudu zrelaksować się wchodząc na mniej uczęszczane ścieżki. Świetne rozwiązanie z polaną rekreacyjną, na której płonie wspólne ognisko - ale jest też możliwość rozpalenia mniejszego, "własnego" ogniska. Jeśli ktoś nie zaopatrzył się w swoje wiktuały może skorzystać z urokliwego punktu gastronomicznego (przebudowany wagonik kolejki waskotorowej) - kiełbaski z grilla, grochówka z kotła, szarlotka... w sam raz po zakończonej wędrówce leśnymi ścieżkami.
Trasa urokliwa, ciekawe opisy ..
Brakowało mi jedynie map tras przy ścieżce dydaktycznej - tak, by swobodnie poruszać się po lesie.
Polecam na krótki kilkugodzinny wypad :-)

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, tolubi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 września 2018

Piękne miejsce do którego obowiązkowo trzeba pojechać będąc w Kozienicach. Jest tam niesamowicie pięknie i bajkowo. Jest parking. Można też dojechać rowerem

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2018
Dziękujemy, 970marek55
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 sierpnia 2018

Fajnie zorganizowane miejsce. Można podjechać samochodem, zaparkować na leśnym parkingu samochód. Zwiedzanie jest przyjemne bo chodzi się po drewnianych podestach , wyraźnie oznakowanym szlakiem.Są opisane rośliny i drzewa. Bardzo fajne miejsce na spacer i kontakt z przyrodą. Na polanie ustawione są altany gdzie można odpocząć zrobić sobie piknik na świeżym powietrzu

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2018
1  Dziękujemy, m0nia7
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji