Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (4 241)
Filtruj recenzje
4 242 wyniki
Oceny podróżnych
1 083
1 554
907
383
315
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 083
1 554
907
383
315
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 4 242 recenzji
Zrecenzowano: 1 sierpnia 2017

Wiekszosc z obslugi obrazona.Jezeli pojawi sie usmiech to bardzo sztuczny!Pani na recepcji zaczela od niemilego komentarza ze tylko na 3 noce! Pokoje czyste za to jeden +. drugi + za sniadanie i obsluge przy sniadaniu!!!:) ( pomijajac obsluge ktora wita przy drzwiach).Ogolnie panuje bardzo dziwny klimat w Tym hotelu..........jakos tak smutno! bardzo smutno!

Termin pobytu: lipiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Park Inn by Radisson Hotels
Dziękujemy, 27thomas17
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: emmagorrod, Manager, Park Inn by Radisson Hotel & Conference Centre London HeathrowOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Thank you for posting a review of the Park Inn by Radisson, Heathrow.
I am sorry that you had a disappointing experience at the Hotel. If you could give a call at the Hotel when convenient I would keen to kind out more details about what went wrong so that corrective action can be taken.
Kind Regards
Emma Gorrod
Operations Support Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 kwietnia 2017 z urządzeń przenośnych

Mile spedzony czas.
Pokoj był bardzo czyysty.
Service room był ok.
Restauracja super.
Polecam kazdej rodzinie na mile spedzony czas.
Duzą atrakcją szczegolnie dla dzieci jest basen.
Nie jest bardzo duzy ale wystarczający

Termin pobytu: kwiecień 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Ewelina S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 października 2016 z urządzeń przenośnych

Hotel bardzo przyjazny. Obsługa miła i uczynna.
Pokoje utrzymane w czystości, przestronne i bardzo dobrze wygłuszone (mimo bliskiego otoczenia lotniska - nie słychać samolotów).
Restauracja pierwsza klasa. Wyśmienite potrawy oraz piwo.
Polecam !

Termin pobytu: październik 2016
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Daniel S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 lipca 2016

Chciałem podziękować za wspaniały pobyt w Park Inn Hotel. Duże, przestronne, nowoczesne pokoje z doskonałym wyciszeniem. Pyszne śniadania i dania w restauracji hotelowej (tanio i smacznie). Miła i profesjonalna obsługa. Darmowe WiFi, możliwość darmowego przechowania garażu, sprawny concierge. Polecam wszystkim osobom ceniącym sobie komfort i profesjonalizm!

Termin pobytu: lipiec 2016
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Maciej S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Neil M, General Manager, Park Inn by Radisson Hotel & Conference Centre London HeathrowOdpowiedź udzielona 18 lipca 2016
Tłumaczenie Google

Thank you for taking the time to post a review of the Park Inn by Radisson, Heathrow
I was delighted to read that you had an enjoyable stay and would recommend the Hotel for its comfort and professionalism.

We look forward to welcoming you back to the Hotel when you are next visiting Heathrow.

Kind Regards
Neil Muir
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 stycznia 2016

Hotel całkiem ładny, chociaż w łazience brakowało mi kosmetyków. Za to był czajnik z kawą i herbatą. Największym plusem było śniadanie. Wybór jedzenia przeogromny. Poza tradycyjnym angielskim boczkiem z jajkami i fasolką, była bardziej zdrowa opcja - typu owsianka, twarożek, owoce. Duży plus na hinduskie danie z soczewicy.

Wskazówka dotycząca pokoi: 2 przystanki autobusowe od lotniska Heathrow
Termin pobytu: grudzień 2015
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Anna R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Polly J, Guest Relations, Park Inn by Radisson Hotel & Conference Centre London HeathrowOdpowiedź udzielona 11 stycznia 2016
Tłumaczenie Google

Thank you for posting a review of the Park Inn by Radisson, Heathrow

I was delighted to read that you had an enjoyable stay and that you were particularly impressed with food offering especially at breakfast.

We look forward to welcoming you back to the Hotel when you next require accommodation at Heathrow.

Kind Regards
Polly Janes
Guest Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji