Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dobra noc”
The Kings Repose — recenzja

The Kings Repose
Nr 24 wśród 598 Restauracje (Wolverhampton)
Certyfikat jakości
Kuchnie: Indyjska
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Dostawa, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Dostawa, Rezerwacje
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 14 października 2018 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: październik 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MonsurA12, Owner, The Kings ReposeOdpowiedź udzielona 15 października 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (402)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

9 z 13 wśród 402 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 11 października 2018

Termin wizyty: październik 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MonsurA12, Manager, The Kings ReposeOdpowiedź udzielona 12 października 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 października 2018

Termin wizyty: wrzesień 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MonsurA12, Manager, The Kings ReposeOdpowiedź udzielona 3 października 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: lipiec 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 lipca 2017

Termin wizyty: lipiec 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

The Kings Repose — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Wolverhampton, West Midlands
Wolverhampton, West Midlands
 
Wolverhampton, West Midlands
Wolverhampton, West Midlands
 
Wolverhampton, West Midlands
Wolverhampton, West Midlands
 

Byłeś(-aś) w The Kings Repose? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem