Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 502)
Filtruj recenzje
2 502 wyniki
Oceny podróżnych
1 449
560
292
121
80
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 449
560
292
121
80
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
57 z 62 wśród 2 502 recenzji
Zrecenzowano: 22 sierpnia 2019

Z pobytu na Cyprze i w tym hotelu jestesmy bardzo zadowoleni!. Byłam z mężem i 2 dzieci w pierwszej połowie sierpnia. wybralismy sie z biurem podróży TUI. Oprócz niewygodnego samolotu Ryanair Sun (twarde pod katem 90 st siedzenia i lot w nocy..... chyba nie musze nic więcej pisać?) chuba złego slowa nie moge powiedzieć na organizację. Co do samego hotelu standard jak na tak mała wyspę był zadowalający. Pokój rzeczywiście odnowiony, czysty z pięknym widokiem na morze! bez doplat!. W pokoju telewizor, sejf bez dodatkowych opłat, czyste białe ręczniki, pełnowymiarowe łózko (kanapa) dla dzieci, wygodne łózko dla rodziców, ciepła ;-) woda w kranie, lodówka, troche słaba klimatyzacja - miala problem i nie dawała rady. Pokój był codziennie sprzątany! Nasz pokój zgodny byl ze zdjęciami! (FZX3). Restauracje główne były dwie. W pierwszej jedlismy śnadania i obiady, w drugiej kolacje. Jedzenia był odgrom!! było różnorodne. zazwyczaj dobrze doprawione. i przede wszystkim prawdziwe! prawdziwa szynka, prawdziwe kiełbaski ;-) Duzo warzyw i owoców. Za to odziwo nie bylo prawie owoców morza.... Nastepna restauracja to Mała Italia gdzie podawali pyszna kawę!!!!! Polecam. W ciągu dnia mozna bylo tam zjeść pizzę, makarony, sałatki, kanapki, desery. Duzo tego było. Do szczescia nic więcej nie potzrebowalismy więc nie chodzilismy po innych restauracjach. Siłownię sprawdziłam osobiście i jest wystarczająca na pobyt tygodniowy. Był nawet pomocny trener, który fajnie doradzał! - posiadał wiedzę co nie jest standardem w hotelach. Samych basenów troche mało.... bo tylko dwa i bywało, że bylo w nich ciasno..... Zwłaszcza gdzy zaczynał sie aqua aerobik. zjeżdzalnie fajnie, ogólnie takie jak wszędzie więc ok. Obsługa życzliwa i pomocna! nawet w recepcji mówiła Pani po polsku ;-) Z czystym sumieniem polecam hote!

Wskazówka dotycząca pokoi: FZX3 sprawdzony i polecam!
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Kasia S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: mkleanthous2018, Sales & Marketing Assistant, Leonardo Laura Beach & Splash ResortOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Kasia S,

Thank you for your review and choosing Leonardo Laura Beach & Splash Resort for your family holidays.

It is with great pleasure to read you found your room had a beautiful sea view, cleanliness to a high standard, food variety very diverse, found our coffee at Little Italy delicious and you our staff friendly.

Your feedback will be shared with our team and we hope to welcome you back again soon.

Warmest regards from all the team at Leonardo Laura Beach & Slash Resort.


Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Ładny hotel, dobrze wyposażony, obsługa bardzo miła i pomocna (pierwszego dnia miałam problem z drzwiami od pokoju-po zgłoszeniu problemu w przeciągu 15 min pojawiła sie osoba, która naprawiła problem). Ogromny teren hotelu i kilka basenów sprawiają, ze nie ma szans zeby sie tam nudzić. Hotel idealny dla rodzin z dziecmi. Nie polecam raczej młodym ludziom, którzy chcą się zrelaksować w ciszy lub poimprezować- praktycznie wszyscy goście hotelu to rodziny z dziecmi 3-10 lat.
JEDZENIE BARFZO DOBRE!
Będąc kilka razy w hotelach z all inclusive ten zdecydowanie dla mnie nr. 1.
Przede wszystkim brak dziwnych, wymyślnych rodzajów mięs i innych dań, pyszne dania, mięso, które jada sie na co dzien- bez zbędnych rekinów itp.
Włoska restauracja REWELACJA! pizza 4 sery mój faworyt!
Restauracja z Burgerami a la carte- byliśmy rodzina w 10 osób i każdy wyszedł zadowolony mimo rożnego gustu kulinarnego i wieku.
polecam i z chęcią bym jeszcze raz odwiedziła te miejsce!

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, wiktawikta
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: mkleanthous2018, Social Media Administrator, Leonardo Laura Beach & Splash ResortOdpowiedź udzielona 2 grudnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear wiktawikta,

Thank you for your review and choosing our hotel for your holiday.

We are delighted to read that you enjoyed your stay with us, and your feedback is very much appreciated and will be shared with our team and hope to welcome you back again soon.

Warmest regards from all our team at the Leonardo Laura Beach & Splash Resort.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2019

Super hotel , jedzenie bardzo dobre , obsługa świetna a najlepsza ratowniczka Sabina i jej drużyna. Piekna okolica i zachody słońca , ciepło .W Pafos spędziliśmy miłe i wspaniałe wakacje , których nie zapomnimy.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Aga7908
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: mkleanthous2018, Social Media Administrator, Leonardo Laura Beach & Splash ResortOdpowiedź udzielona 2 grudnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Aga7908,

Thank you for your review and for sharing your kind feedback with us.

It is great to hear that you had a great vacation at our hotel. Your feedback is very much appreciated and will be shared with our team, and we hope to see you again soon.

Warmest regards from all our team at the Leonardo Laura Beach & Splash Resort.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019

Byliśmy w tym wspaniałym miejscu podczas tegorocznych wakacji. Hotel przerósł nasze oczekiwania! Baseny DUŻE, Aquapark WIELKI, bary Z PYSZNYMI NAPOJAMI (bezalkoholowymi i z). Pafos również posiada bogate w historię zabytki np. Port z turkusową wodą, Zamkiem, Skałą Afrodyty. Każde z tych miejsc ma swój klimat.
Trzeba również pochwalić jakość jedzenia, było pyszne. Pokoje codziennie sprzątane. czyste, nic nam nie brakowało. Teraz czas na organizacje ze strony TUI - po odebraniu walizek, przed lotniskiem czekały 3 autokary. Już na miejscu dostaliśmy oferty z wycieczkami fakultatywanymi z których skorzystaliśmy. Pojechaliśmy w góry, na farmę osiołków, na których po przywitaniu Cypryjskim mogliśmy się przejechać. Także TUI dobra robota z waszej strony. Jedynym minusem było brak plaży :( WYCIECZKA 10/10 !!!

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, RickSanchezzz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: mkleanthous2018, Social Media Administrator, Leonardo Laura Beach & Splash ResortOdpowiedź udzielona 2 grudnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear RickSanchezzz,

Thank you for taking the time in reviewing Leonardo Laura Beach & Splash Resort.

It is with great pleasure to read that our hotel has exceeded your expectations, drinks were great with lots to choose from, and cleanliness was of a high standard.

We hope to have the opportunity to welcome you back again soon.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Trochę przypadkowo trafiliśmy do tego hotelu,ponieważ biuro podróży tuż przed wyjazdem zmieniło nam zakwaterowanie.Trafiliśmy do Leonardo Laura co okazało się prawdziwym strzałem w dziesiątkę. 2 piękne baseny + aquapark, boisko do siatkówki i piłki nożnej,5 restauracji ( w tym 3 tematyczne:włoska,grecka i amerykańska-można się zapisać na kolację w recepcji),bar nad morzem ,kino,codziennnie wieczorem fajne występy artystyczne i muzyka na żywo,fantastyczni animatorzy wszystko w cenie.Ze wszystkich atrakcji nie skorzystaliśmy z braku czasu.Nie sposób pominąć smacznych posiłków i bardzo miłej i pomocnej obsługi hotelowej.Piękne zachody słońca i wspaniała roślinność to tylko dodatek.Jeżeli nie byłeś jeszcze na Cyprze to musisz tu przyjechać i koniecznie zatrzymać się w tym miejscu.Naprawdę warto !!!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, jaros_awk34
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: mkleanthous2018, Social Media Administrator, Leonardo Laura Beach & Splash ResortOdpowiedź udzielona 2 grudnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear jaros_awk34,

Thank you for taking the time in reviewing Leonardo Laura Beach & Splash Resort.

We are delighted to read that you had a great vacation with us, and your feedback is very much appreciated and will be shared with our team.

We hope to have the pleasure to welcome you back again soon.

Warmest regards from all our team at the Leonardo Laura Beach & Splash Resort.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji