Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Chloraka
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (631)
Filtruj recenzje
631 wyniki
Oceny podróżnych
525
88
17
1
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
525
88
17
1
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 631 recenzji
Zrecenzowano: 5 września 2019

Spędziliśmy w tym hotelu dwa pierwsze cudowne tygodnie sierpnia.
Wszystko na najwyższym poziomie, rewelacja pod każdym względem.
Przesympatyczna, profesjonalna obsługa, wszystko dopięte na ostatni guzik.
Szczególnie pozdrawiamy Alexa, Russi i Georgiasa z restauracji oraz obsługę z baru Filo i Rafaella całusy dla naszej przemiłej rodaczki Martyny.
Panie z recepcji przemiłe,zawsze uśmiechnięte i pomocne.
Obsługa zasługuje naprawdę na duży szacunek pracując w takim upale starając się spełnić oczekiwania gości, zawsze towarzyszy im uśmiech.
Serwowane alkohole to alkohol a nie tanie lokalne "wynalazki"
Codziennie serwowany był drink dnia, tu kreatywność barmanów super.
Jedzenia mnóstwo,duży wybór, przepyszne i pięknie podane.
Bardzo czysto, wręcz pachnąco tu też szacunek dla Pań sprzątających za uwijanie się w tym upale, pokoje codziennie sprzątane.
Dużym atutem hotelu jest jego kameralność, co rekompensuje jego położenie, bowiem nie ma plaży.Jest skaliste kąpielisko i promenada wzdłuż morza, która prowadzi do fajnej plaży Venus Beach ok.3 km.My codziennie spacerkiem pokonywaliśmy tą trasę.
Największe grono gości stanowią Anglicy, pod ich kątem animacje naprawdę na wysokim poziomie.
Do Paphos trzeba dojechać autobusem 615, tam fajna galeria handlowa czynna do godz.20.
Dojeżdża bus hotelowy w określonych godzinach.My jednak przemieszczaliśmy się autobusami 615 do Pahos i portu.Natomiast do starego miasta Paphos trochę zapomnianego przez turystów, należy do portu dojechać autobusem 615 i tam przesiąść się na 611 lub 618.Te autobusy dowożą do urokliwych uliczek z bazarkami i butikami, jak już się jest to warto odwiedzić te zakątki.
Wypożyczenie samochodu na 5 dni 130 euro, warto bo można dużo zobaczyć.

Podsumowując wakacje zaliczamy do bardzo udanych :)
Jest to miejsce do którego chce się wracać...

Wskazówka dotycząca pokoi: My mieszkaliśmy w pawilonie 2 w pokoju 26 na piętrze i ten możemy śmiało polecić.
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Joanna P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Makis_Christofis, General Manager, Louis Paphos BreezeOdpowiedź udzielona 8 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you so much for sharing this detailed review with the online community. On behalf of all the staff we would like to thank you for your very fulfilling review about your recent stay at the Louis Paphos Breeze hotel.

Nothing gives us more pleasure than receiving such great compliments from our guests. It seems like you have thoroughly enjoyed your holidays with us and this certainly makes all Breeze staff extremely happy.

Thank you also for your excellent comments for our professional service and hospitality and your special mention to Alex , Rusi, Gergia, Filio , Rafael and Martyn. All of them are a real asset to our team including the reception team ready to assist our loyal guests any time to the day. The rest of your comments made us more happy and we can't thank you enough for your appreciation about the high standard drinks options, our great food quality and variety and of course our high standard cleanliness of rooms and premises.

We are so happy that we managed to provide you with a successful holiday and we do hope that we will have you back in the near future, as it will be a real pleasure to meet you and serve you again. From all the Louis Paphos Breeze team we wish you all the best.

Thank you
The Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2019

Hotel zaspakaja nawet najwybredniejsze gusta. Wszystko jest tam doskonałe począwszy od profesjonalnej kadry zarządzającej, która osobiście dba o każdy szczegół i jakość usług poprzez obsługę pracującą w recepcji, restauracji i barach a także panie sprzątające codziennie w dużą starannością. W tym miejscu bardzo dziękujemy i pozdrawiamy Marię z baru oraz Laura z restauracji, Kristinę oraz naszą rodaczkę Martynkę. Ludzie Ci tworzą w tym pięknym miejscu atmosferę przyjaźni, swoją ciężką pracę wykonują z uśmiechem. Każda prośba gości jest natychmiast spełniana. Byliśmy w tym hotelu już sześć razy i zarezerwowaliśmy kolejny wyjazd we wrześniu. Hotel jest pięknie położny, czysty, gustownie urządzony z doskonałą kuchnią. Już nie mogę doczekać się kolacji w restauracji Meze serwującej lokalne dania. Bardzo dziękujemy za spełnianie naszej prośby i za każdym razem czeka na nas przygotowany pokój 171 z winem i owocami.

Termin pobytu: lipiec 2019
Dziękujemy, E171
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Makis_Christofis, General Manager, Louis Paphos BreezeOdpowiedź udzielona 11 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Loyal Guest,

Words can not describe how proud and lucky we feel we are to have such loyal guests. We are truly honor to read that the Louis Paphos Breeze hotel have become a second home to you.

Once again your wonderful comments for our service and hospitality is appreciated as always by all management and staff. A very big thank you for your spacial mention to our high standard service along with our lovey and caring staff in all departments including you special mention to Maria, Laur , Kristina and Martynka .

We are so exited that we will meet you and serve once again in September as it is our real pleasure having you here with us. From all the Breeze Team we would like to wish you all the very best and see you soon!!!

Thank you
The Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 sierpnia 2019

Spędziliśmy w tym hotelu dwutygodniowe wakacje , było pięknie. Wszystko jest doskonałe, począwszy od czystości, poprzez jedzenie a także ludzi pracujący w tym hotelu. Hotel jest kameralny a wszyscy uśmiechnięci i pomocni na każdym kroku.
Bardzo dziękujemy.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Sowiniecka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Makis_Christofis, General Manager, Louis Paphos BreezeOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Words cannot describe how excited we feel after reading your short but five star review following your recent stay at the Louis Paphos Breeze Hotel.

Nothing gives us more pleasure than receiving such great compliments from our guests. It looks like your have thoroughly enjoyed your holidays with us and this certainly makes all Breeze staff extremely happy .

Thank you also for your great comments towards our high standard cleanliness, the food quality and variety and last but not least our courteous and caring staff ready to assist our loyal guests any time of the day.

We are honoured that you have spent your holidays with us here at the Louis Paphos Breeze Hotel and we look forward to welcome you again in the near future for another wonderful stay with us. From all the Breeze team we wish you all the best.

Thank you
The Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

The best place ever nigdzie jeszcze nie było tak dobrze choć nie przepadam za leniwymi wakacjami to muszę przyznać że jest to najlepsze miejsce do wypoczynku z rodziną. Hotel jest bardzo klimatyczny a ludzie uśmiechnięci i zawsze pomocni. Jeśli ktoś chce poczuć się po krolewsku dopieszczony to tylko w Breeze. Big thanks to Maria for the best cafe every day and best care ever

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, PrzemekL288
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Makis_Christofis, General Manager, Louis Paphos BreezeOdpowiedź udzielona 3 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

WOW!!! Words cannot describe how proud we feel after reading your magnificent five star review following your recent stay at the Louis Paphos Breeze hotel.

We would like to thank you for choosing to spend your holiday with us. We are so happy that we managed to make your holidays one of the best ones. Also you excellent comments for our service and facilities are much appreciated ,including your special mention to our courteous staff in all the department and Maria from the Bar with her excellent coffee skills.

Lets hope that we will soon have he chance to welcome you back to the Louis Paphos Breeze, so us to offer you another memorable holiday experience. From all the Breeze team we would like to wish you all the very best.

Thank you
The Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 lipca 2019

Właśnie kończymy urlop we wspaniałym hotelu Louis Pafos Breeze. To już drugi raz w tym miejscu. Wszystko jest doskonałe. Pokoje, jedzenie, baseny, drinki, a przede wszystkim ludzie. Obsługa na najwyzszym poziomie na świecie. Bardzo sympatyczna i pomocna na każdym kroku.

Especially thankful for Maria from ALouisa bar - You are the best!!!
Rigani restaurant is very friendly, Laur is the best waiter there.

The last thanks for Yiannis- assistant manager. Thanks for your help and see you next time :)

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Magdalena L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Makis_Christofis, General Manager, Louis Paphos BreezeOdpowiedź udzielona 20 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Loyal Guest,

On behalf of the hotel staff and management we would like to extend to you our sincere gratitude for choosing to be a returning guest here at the Louis Paphos Breeze Hotel.

We truly value your kind words towards the dedication and genuine hospitality of our entire team. Further more we value your very positive remarks to the culinary offerings, the swimming pool areas, the drinks on offer and of course last but not least our staff and your special mention to Laur from the restaurant and Yiannis our Assistant Manager that are a real asset to our team.

Once again , we most sincerely thank you for your loyal encouragement and trust in Louis Hotels and certainly look forward to welcoming you back again to the Louis Paphos Breeze Hotel in the near future. From all the Breeze team we would like to wish you all the very best.

Thank you
The Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji