Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (624)
Filtruj recenzje
624 wyniki
Oceny podróżnych
520
87
16
1
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
520
87
16
1
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 624 recenzji
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2019

Hotel zaspakaja nawet najwybredniejsze gusta. Wszystko jest tam doskonałe począwszy od profesjonalnej kadry zarządzającej, która osobiście dba o każdy szczegół i jakość usług poprzez obsługę pracującą w recepcji, restauracji i barach a także panie sprzątające codziennie w dużą starannością. W tym miejscu bardzo dziękujemy i pozdrawiamy Marię z baru oraz Laura z restauracji, Kristinę oraz naszą rodaczkę Martynkę. Ludzie Ci tworzą w tym pięknym miejscu atmosferę przyjaźni, swoją ciężką pracę wykonują z uśmiechem. Każda prośba gości jest natychmiast spełniana. Byliśmy w tym hotelu już sześć razy i zarezerwowaliśmy kolejny wyjazd we wrześniu. Hotel jest pięknie położny, czysty, gustownie urządzony z doskonałą kuchnią. Już nie mogę doczekać się kolacji w restauracji Meze serwującej lokalne dania. Bardzo dziękujemy za spełnianie naszej prośby i za każdym razem czeka na nas przygotowany pokój 171 z winem i owocami.

Termin pobytu: lipiec 2019
Dziękujemy, E171
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Makis_Christofis, General Manager, Louis Paphos BreezeOdpowiedź udzielona 11 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Loyal Guest,

Words can not describe how proud and lucky we feel we are to have such loyal guests. We are truly honor to read that the Louis Paphos Breeze hotel have become a second home to you.

Once again your wonderful comments for our service and hospitality is appreciated as always by all management and staff. A very big thank you for your spacial mention to our high standard service along with our lovey and caring staff in all departments including you special mention to Maria, Laur , Kristina and Martynka .

We are so exited that we will meet you and serve once again in September as it is our real pleasure having you here with us. From all the Breeze Team we would like to wish you all the very best and see you soon!!!

Thank you
The Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 sierpnia 2019

Spędziliśmy w tym hotelu dwutygodniowe wakacje , było pięknie. Wszystko jest doskonałe, począwszy od czystości, poprzez jedzenie a także ludzi pracujący w tym hotelu. Hotel jest kameralny a wszyscy uśmiechnięci i pomocni na każdym kroku.
Bardzo dziękujemy.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Sowiniecka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Makis_Christofis, General Manager, Louis Paphos BreezeOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Words cannot describe how excited we feel after reading your short but five star review following your recent stay at the Louis Paphos Breeze Hotel.

Nothing gives us more pleasure than receiving such great compliments from our guests. It looks like your have thoroughly enjoyed your holidays with us and this certainly makes all Breeze staff extremely happy .

Thank you also for your great comments towards our high standard cleanliness, the food quality and variety and last but not least our courteous and caring staff ready to assist our loyal guests any time of the day.

We are honoured that you have spent your holidays with us here at the Louis Paphos Breeze Hotel and we look forward to welcome you again in the near future for another wonderful stay with us. From all the Breeze team we wish you all the best.

Thank you
The Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

The best place ever nigdzie jeszcze nie było tak dobrze choć nie przepadam za leniwymi wakacjami to muszę przyznać że jest to najlepsze miejsce do wypoczynku z rodziną. Hotel jest bardzo klimatyczny a ludzie uśmiechnięci i zawsze pomocni. Jeśli ktoś chce poczuć się po krolewsku dopieszczony to tylko w Breeze. Big thanks to Maria for the best cafe every day and best care ever

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, PrzemekL288
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Makis_Christofis, General Manager, Louis Paphos BreezeOdpowiedź udzielona 3 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

WOW!!! Words cannot describe how proud we feel after reading your magnificent five star review following your recent stay at the Louis Paphos Breeze hotel.

We would like to thank you for choosing to spend your holiday with us. We are so happy that we managed to make your holidays one of the best ones. Also you excellent comments for our service and facilities are much appreciated ,including your special mention to our courteous staff in all the department and Maria from the Bar with her excellent coffee skills.

Lets hope that we will soon have he chance to welcome you back to the Louis Paphos Breeze, so us to offer you another memorable holiday experience. From all the Breeze team we would like to wish you all the very best.

Thank you
The Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 lipca 2019

Właśnie kończymy urlop we wspaniałym hotelu Louis Pafos Breeze. To już drugi raz w tym miejscu. Wszystko jest doskonałe. Pokoje, jedzenie, baseny, drinki, a przede wszystkim ludzie. Obsługa na najwyzszym poziomie na świecie. Bardzo sympatyczna i pomocna na każdym kroku.

Especially thankful for Maria from ALouisa bar - You are the best!!!
Rigani restaurant is very friendly, Laur is the best waiter there.

The last thanks for Yiannis- assistant manager. Thanks for your help and see you next time :)

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Magdalena L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Makis_Christofis, General Manager, Louis Paphos BreezeOdpowiedź udzielona 20 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Loyal Guest,

On behalf of the hotel staff and management we would like to extend to you our sincere gratitude for choosing to be a returning guest here at the Louis Paphos Breeze Hotel.

We truly value your kind words towards the dedication and genuine hospitality of our entire team. Further more we value your very positive remarks to the culinary offerings, the swimming pool areas, the drinks on offer and of course last but not least our staff and your special mention to Laur from the restaurant and Yiannis our Assistant Manager that are a real asset to our team.

Once again , we most sincerely thank you for your loyal encouragement and trust in Louis Hotels and certainly look forward to welcoming you back again to the Louis Paphos Breeze Hotel in the near future. From all the Breeze team we would like to wish you all the very best.

Thank you
The Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 lipca 2019

Wczasy kupione w LAST MINUTE, a w zasadzie dzień przed wyjazdem :) dlatego cena atrakcyjna. Byliśmy rodzinnie z dwójką nastolatek na przełomie czerwca i lipca. Zwiedziliśmy już trochę świata i na podstawie naszych doświadczeń Louis Paphos Breeze wypadł bardzo dobrze. Począwszy od przemiłej i wiecznie uśmiechniętej obsługi, przez jakość i czystość hotelu, a skończywszy na wyżywieniu. Nie jem mięsa, a mimo to wybór wege był wystarczający. Na basenie rekreacyjnym zawsze są jakieś materace, koła, piłki, więc nie trzeba zabierać ze sobą. Dobre animacje wieczorne, zaś te w ciągu dnia stonowane (animatorzy nie byli nachalni, kto chciał to się bawił). Ze względu na lokalizację hotel dobry dla leniwych i chcących odpocząć w hotelu, dla spacerowiczów jest promenada wzdłuż morza. Brak plaży rekompensuje duża ilość leżaków przy dwóch basenach oraz bezpłatne leżaki na trawie przy samym morzu. Lubimy wyjść wieczorami do miasta, a tutaj nie było takiej możliwości (za daleko na spacer), owszem są autobusy, ale z dziećmi to zawsze jakiś problem. Hotel oceniamy bardzo wysoko, był to jeden z naszych lepszych urlopów. Koniecznie trzeba odwiedzić Pafos, a w nim m.in.: Grobowce Królewskie, Park Archeologiczny ze słynnymi mozaikami i amfiteatrem PS. wybierając się na Cypr pamiętajcie o ruchu lewostronnym oraz o angielskiej przejściówce do gniazdka elektrycznego. Mam nadzieję, że recenzja będzie pomocna. :)

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, jakubswi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Makis_Christofis, General Manager, Louis Paphos BreezeOdpowiedź udzielona 13 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you so much for taking the time to share your holiday experience after your recent stay at the Louis Paphos Breeze hotel. Your excellent feedback is much appreciated by all the team.

We are so overjoyed to read that we managed to make your holidays special ones and that we met your expectations. Also we would like to thank you for your compliments towards our caring and smiling staff, our food variety and quality on offer, the lovely animation team and the spacious areas with plenty of sunbeds at the pool areas for our guests comfort.

It was our pleasure having you staying with us at he Louis Paphos Breeze hotel and for providing the best holiday you ever had. We do hope that we will have the chance to welcome you back in the near future , so us to offer you another great holiday experience.

Thank you
The Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji