Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Wycieczka którą warto odbyć

Wycieczka odbywa się promem , w bardzo komfortowych warunkach . Wycieczka trwa około 3 godzin i... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 22 marca 2019
MIrras
,
Aberdeen, Wielka Brytania
Fajna wycieczka promem

Super wycieczka promowa z pięknymi widokami fantastycznej norweskiej przyrody, zwieńczeniem... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 2 marca 2019
Przemyslaw W
Przeczytaj wszystkie recenzje (1 507)
  
Recenzje (1 507)
Filtruj recenzje
1 507 wyniki
Oceny podróżnych
1 162
291
37
9
8
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 162
291
37
9
8
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 507 recenzji
Zrecenzowano: 22 marca 2019

Wycieczka odbywa się promem , w bardzo komfortowych warunkach . Wycieczka trwa około 3 godzin i płynie z Stavanger do fjordu Lysefjord . Można podziwiać z pokładu promu wspaniałe widoki . Prom dopływa do wodospadu tuż obok Prekestolen rock i zawraca . Polecam wszystkim nawet rodzinom z małymi dziećmi

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
1  Dziękujemy, MIrras
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 marca 2019

Super wycieczka promowa z pięknymi widokami fantastycznej norweskiej przyrody, zwieńczeniem wycieczki jest podziwianie symbolu tego miejsca Preikostolen z poziomu fjordu, naprawdę ciekawa przygoda

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2018
1  Dziękujemy, Przemyslaw W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 maja 2018

Piękna 3-godzinna wycieczka statkiem ze Stavanger. Niezapomniane, zapierające dech w piersiach widoki uroczych wzgórz Holefjord, pionowych dumnych, granitowych ścian Lysefjord, łyk wody prosto z wodospadu. Wszystko to okraszone komentarzami (po angielsku, niemiecku i oczywiście norwesku). Kiedy odwiedzałam Rogaland, przejście piesze do klifu Preikestolen wiodło przez oblodzone ścieżki. Z relacji innych osób - sprawni piechurzy nie mieli z tym większych problemów, jednak osoby z małymi dziećmi zawracały. Minusem jest wysoka cena.

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2018
2  Dziękujemy, Anna G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2017

Miałem szczęście podziwiać Lysenfjord z pokładu katamarana wypływającego ze Stavanger.Piękne widoki,majestatyczne klify,wodospady i urocze zatoczki.Polecam.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2017
Dziękujemy, ZaIrek53
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 czerwca 2017

Obligatoryjny punkt programu podczas wycieczki objazdowej po zachodniej części Norwegii to rejs statkiem po Lysefjord i podziwianie z wody Pulpit Rock

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2016
Dziękujemy, mkolont
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji