Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 182)
Filtruj recenzje
1 182 wyniki
Oceny podróżnych
500
411
161
68
42
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
500
411
161
68
42
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 182 recenzji
Zrecenzowano: 27 lipca 2019

Miły weekend, wypoczynek i relaks. Bardzo dobra lokalizacja. Uprzejma obsługa. Polecam ten hotel wszystkim. Bliskość stacji kolejowej bardzo dużym atutem. Jedzenie przepyszne. Widok z pokoju na fiord uspakaja umysł :).

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, trochowi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MichaelGRM, Kundeansvarlig, Radisson Blu Plaza Hotel, OsloOdpowiedź udzielona 28 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear trochowi,

Thank you very much for your wonderful feedback and we are glad to learn that you were satisfied.
We are glad to learn that you were well taken care of during your stay by our staff and that you had a relaxing weekend.

We look forward for your return and wishing you a hot summer!

Kind regards
Michael Thomson
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Doskonała lokalizacja dla biznesu, bo w samym centrum miasta obok stacji centralnej. Wysoki standard obiektu z podziałem na poszczególne klasy standardu. Doskonale jedzenie w dużym wyborze, obsługa zainteresowana i aktywna. Bardzo czysto. Słowem polecam !

Termin pobytu: styczeń 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, mpolok
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Josefine R, Guest Communication Supervisor, Radisson Blu Plaza Hotel, OsloOdpowiedź udzielona 28 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Dear mpolok,

Thank you so much for your wonderful feedback!

I am thrilled to hear about your experience regarding your stay with us, and that you found our location, food offerings and service brilliant.

We can`t wait to host you again soon!

Kind regards,
Josefine
Guest Communication Supervisor

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 stycznia 2019

Termin pobytu: styczeń 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Radisson Blu
Ta recenzja jest prywatną opinią danego podróżnika i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Josefine R, Kundeansvarlig, Radisson Blu Plaza Hotel, OsloOdpowiedź udzielona 16 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Zrecenzowano: 16 października 2017

Termin pobytu: październik 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Radisson Blu
Ta recenzja jest prywatną opinią danego podróżnika i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CatharinaNaess, Guest Relations Manager, Radisson Blu Plaza Hotel, OsloOdpowiedź udzielona 17 października 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 5 tygodnie(-i) temu

Termin pobytu: wrzesień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Josefine R, Guest Communication Supervisor, Radisson Blu Plaza Hotel, OsloOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji