Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 885)
Filtruj recenzje
1 885 wyniki
Oceny podróżnych
1 030
669
143
23
20
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 030
669
143
23
20
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 1 885 recenzji
Zrecenzowano: 17 lipca 2015 z urządzeń przenośnych

Bardzo mily hotel z dobra obsluga. Niestety pokoj ktory dostalem juz troche byl zniszczony! Sniadania bardzo dobre no i do tego bardzo duzy parking podziemny! Do miasta niedaleko jakies 15 minut spacerem. Kolo hotelu jest niedaleko przystanek tramwajowy ktorym mozna dojechac do centrum. Niestety kawalek do metra.

Termin pobytu: lipiec 2015
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Pittt3
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 sierpnia 2014 z urządzeń przenośnych

Hotel klasyk !!! stary cudowny Wiedeń !!! Obsługa specyficzna !! grzeczna spokojna zdystansowana ! Od razu blokują na karcie pieniądze !! Taki zwyczaj ! Trudno ! Reszta bezproblemowa ! Spokój luksus i dyskrecji poza tym Wiedeń Jak za Cerarstwa , polecam chociaż drogo

Termin pobytu: sierpień 2014
Dziękujemy, Pasmanteria
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 marca 2013

Hotel w dniu przyjazdu zablokował na mojej karcie pieniądze nieinformując mnie o tym. Blokadę trzymał przez tydzień. BRADZO NIEPROFESJONALNE ZACHOWANIE. UWAGA - hotel nie odpowiada na e-maile.
Hotel na swojej stronie internetowej ma możliwość zarezerwowania pokoju dostosowanego do potrzeb osoby poruszającej się na wózku- super. Niestety jest to tylko jeden rodzaj pokoju - bardzo standardowy, w rzeczywistości "prostszy" niż na zdjęciach. Łazienka (zdjęcie dostępne na stronie hotelu!!!) dobrze wyposażona, z małymi niedogodnościami - za plecami część uchwytu, brak półki na szampon.. Wieszaki w szafie wysoko - trudno dostępne osobie na wózku. Hotel zlokalizowany dość daleko od stacji metra. Trajmwaje jeżdżące koło hotelu bywają niskopodłogowe - super i ze schodami - brak możliwości wjazdu. Z rozkładu jazdy trudno wyczytać, który nadjedzie. Śniadanie za 22 euro od osoby nie zostało przetestowane. Parking na miejscu za 25euro/doba dostępny bez problemu.

Termin pobytu: marzec 2013
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, D K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 28 marca 2019

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Savoyen, General Manager, Austria Trend Hotel Savoyen ViennaOdpowiedź udzielona 1 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Savoyen, General Manager, Austria Trend Hotel Savoyen ViennaOdpowiedź udzielona 1 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji