Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 491)
Filtruj recenzje
1 491 wyniki
Oceny podróżnych
671
633
142
28
17
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
671
633
142
28
17
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 491 recenzji
Zrecenzowano: 9 lipca 2019

Bardzo dobra obsługa, dobre śniadania. Wszystko działa jak trzeba. Pokój rodzinny ładny i duży, ale niestety brakuje intymności. Kabina natryskowa z wystawionym widokiem na pokoje... Światła, które po włączeniu w nocy budzą wszystkich.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, ml3302019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Cornelia K, Manager, Ibis Styles Wien City HotelOdpowiedź udzielona 30 lipca 2019

Drodzy goście,

Bardzo dziękujemy za wspaniałą recenzję naszego hotelu! Cieszymy się, że jesteście zadowoleni ze swojego pobytu i mamy nadzieję wkrótce zobaczyć się z Wami ponownie!

Pozdrawiamy,

Cornelia
Resident Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo sympatyczna i kulturalna obsługa. Hotel położony parę minut od metra. Dobre, zdrowe i świeże śniadania. Jeżeli kiedyś pojadę do Wiednia to na sto procent do tego hotelu. Dziękuję bardzo i pozdrawiam serdecznie

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, mitzi2705
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 listopada 2018

Bardzo fajny hotel, położony niedaleko stacji U-bahn Nußdorfer Straße, naprzeciwko hotelu przystanek tramwajowy linii 37 i 37. Szybki dojazd do centrum. Obsługa bardzo miła i uprzejma. Świetne rozpoznanie statusu w LeClub Accorhotels. Pokój bardzo obszerny z świetnym widokiem oraz tarasem z stolikiem i krzesłami. Otrzymany pokój składał się z części sypialnej z wygodnym łóżkiem i fantastycznym widokiem z łóżka, części wypoczynkowej z sofą i stolikiem oraz łazienki z przeszklonym prysznicem + oddzielnej toalety. Pokój czysty, zadbany, sprzęty nie zniszczone. Na wyposażeniu pokoju 2 tv oraz smartfon z darmowym netem i rozmowami – okazał się przydatny podczas chodzenia po mieście. Śniadania bardzo dobre z dużym wyborem wędlin, serów, dżemów, twarożków etc. Na ciepło samodzielnie gotowane jajka + maszyna do pancake. Bardzo dobra kawa z maszyny – świeżo mielone ziarna niezłej jakości. Osobiście byłem bardzo zadowolony z pobytu w tym hotelu i polecam innym.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokój na najwyższym piętrze z balkonem/tarasem.
Termin pobytu: listopad 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Danziger70
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Cornelia K, Manager, Ibis Styles Wien City HotelOdpowiedź udzielona 10 grudnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Danziger70,
thank you very much for your stay and your great feedback!
It would be a pleasure to welcome you again very soon.
Kind regards
Cornelia Köller
Resident Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 września 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel zlokalizowany jest tuż przy stacji metra Nussdorfer Str. Niedaleko jest też inna stacja Spittelau oraz kilka linii tramwajowych. Pokoje nowoczesne, ładnie urządzone, wygodne łóżko, dobrze działa klimatyzacja, duży TV, fajny widok na miasto. Śniadanie takie sobie - duży tłok, bo sala mała, a hotel całkiem spory. Słabo działa Wifi. W lobby automat z napojami i przekąskami, nieopodal hotelu budka z kiełbaskami.

Termin pobytu: wrzesień 2018
Dziękujemy, kaveri79
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 września 2018 z urządzeń przenośnych

Na plus: lokalizacja (wszędzie łatwy dojazd metrem), czyste, nowe pokoje i bardzo miła obsługa. Pokoje codziennie sprzątane
Na minus (niestety): łazienka połączona z pokojem (to jeszcze można zrozumieć), WC wydzielone tylko szybą i niezbyt domykającymi się szklanymi, przesuwnymi drzwiami (co jest dość szalonym pomysłem ;) Za oknem jeździ często metro, a okna niestety nie wygłuszają hałasu. Stołówka bardzo mała, niezależnie od godziny o której schodziliśmy na śniadanie zawsze bardzo ciasno i ciężko było sobie nałożyć jedzenie
Ogólnie rozczarowanie niestety

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, T6363OIdianad
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Cornelia K, Manager, Ibis Styles Wien City HotelOdpowiedź udzielona 6 września 2018

Drodzy goście,

Dziękujemy za poświęcenie swojego czasu na podzielenie się z nami swoją opinią. Chcielibyśmy, żeby Wasz pobyt był jak najlepszy, ale to właśnie dzięki takim wiadomościom dowiadujemy się, co i jak musimy jeszcze poprawić. Staramy się, żeby nasi goście zawsze byli w pełni usatysfakcjonowani, jednak w tym wypadku widocznie nie wszystko poszło jak należy. Obiecujemy, że jeśli zaufacie nam ponownie, to dołożymy wszelkich starań, abyście nie byli zawiedzeni.

Pozdrawiamy,

Cornelia Köller
Resident Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji