Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Excellent vegetarian corner”
Govinda — recenzja

Govinda
Nr 162 wśród 192 Kawa i herbata (Wiedeń)
Zakres cen: 8 USD - 8 USD
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Lunch
Okolica: Neubau
Zrecenzowano 3 grudnia 2014
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: listopad 2014
    • Wartość
    • Atmosfera
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (6)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 6 recenzji

Zrecenzowano 26 marca 2014
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: marzec 2014
    • Wartość
    • Atmosfera
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Govinda_Wien, Owner, GovindaOdpowiedź udzielona 10 kwietnia 2014
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 marca 2013
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: marzec 2013
    • Wartość
    • Atmosfera
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 lipca 2017 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: lipiec 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 grudnia 2016
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: grudzień 2016
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Govinda — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Govinda? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem