Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 483)
Filtruj recenzje
1 483 wyniki
Oceny podróżnych
350
646
331
87
69
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
350
646
331
87
69
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 1 483 recenzji
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Bardzo sympatyczny hotel zlokalizowany na poczatku jednej z głównych ulic miasta. Zwiedzaliśmy centrum i zabytki i na piechote wracaliśmy do hotelu. Bardzo przyjazna i pomocna obsluga - szczegolne pozdrowienia dla Pani Grety

Termin pobytu: sierpień 2018
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Przemysław U
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Elisabeth B, Manager, Leonardo Hotel ViennaOdpowiedź udzielona 8 sierpnia 2018

Drogi Przemysław U,
Dziękujemy za miłe i miłe opinie, które nam udostępniłeś.
Komentarze, które mamy, są szczególnie ważne i motywują nas w naszej pracy.
Cieszymy się, że czujesz się z nami komfortowo i jesteś zadowolony z zaangażowania naszego zespołu i serwisu.

Do zobaczenia wkrótce w Wiedniu
Pozdrawiam

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 listopada 2017

Spędziłem w tym hotelu weekend - ogólne wrażenia bardzo dobre! Obsługa bardzo miła, pomocna. Pokoje, łazienki czyste - ręczniki wymieniane codziennie, roomservice również sprząta codziennie. Śniadania urozmaicone, bardzo dobre, świeże. Blisko do stacji metra, dla lubiących spacery również blisko do Centrum. Mam bardzo dobre wspomnienia związane z tym hotelem :) Polecam!

Termin pobytu: luty 2017
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Kamiliano86
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Elisabeth B, Operations Mgr., Leonardo Hotel ViennaOdpowiedź udzielona 3 listopada 2017

Drogi Kamiliano86,

Dziękuję za pobyt w Leonardo Hotel Vienna i twój czas, aby podzielić się swoimi opiniami z innymi planistami na Tripadvisor.

Cieszymy się, że spędziłeś przyjemny pobyt w Wiedniu i że nasza usługa była dla Ciebie zadowolona.

Z poważaniem

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 września 2017

Hotel najlepszy na krótki przelotowy pobyt. Pokoje naprawdę bardzo małe, łazienki mikroskopijne, odradzam pokoje przy windzie i siłowni , niestety od ulicy też bardzo duży hałas, ale blisko do pociągu. Malutkie windy z bagażami wchodza dwie osoby, są trzy windy ale podczas naszego pobytu jedna ciagle byla wylaczona, zjechanie na sniadanie trwa ok 15 minut. Sniadanie slaby wybór, wrecz minimalny, ale oczywiscie cos zjesc mozna. Brak restauracji. Wi-fi działa. Wystrój hotelu osobliwy. Na krótki pobyt w porzadku, na tydzien czasu niestety nie.

Termin pobytu: lipiec 2017
Dziękujemy, Magdalena W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Elisabeth B, Operations Mgr., Leonardo Hotel ViennaOdpowiedź udzielona 7 września 2017

Drogi Magdalenie W,

Dzięki za czas poświęcony nam mówić o swoich wrażeniach.

Naszym celem jest stworzenie środowiska dla wszystkich naszych gości, co sprawi, że poczujesz się dobrze.

Z przyjemnością powitamy Państwa ponownie w hotelu Leonardo Hotels

pozostawić Leonardo Hotel Vienna,

Z pozdrowieniami.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 lutego 2017

Hotel w centralnej części Wiednia. Bardzo blisko do stacji metra. Blisko główna ulica spacerowa. Czyste pokoje, przystępna cena. Słaby wiazd na parking podziemny. Średnie śniadania, Brak wolnych miejsc parkingowych w okolicy.

Wskazówka dotycząca pokoi: W pokojach jest cisza, na parzystych piętrach są maszynki do czyszczenia butów.
Termin pobytu: luty 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, januszkrystyna83
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Elisabeth B, Operations Mgr., Leonardo Hotel ViennaOdpowiedź udzielona 24 lutego 2017

Drogi januszkrystyna83,

Dziękujemy za poświęcenie czasu, aby stworzyć swój własny komentarz pobytu, aby podzielić się z innymi planistów na tripadvisor i wysłać nam swoją ocenę służby.

Pozostajemy,
Z poważaniem

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2013

Świetna lokalizacja hotelu w centrum miasta i to że jest nowy i czysty to niewątpliwie wielki atut tego obiektu. Bardzo łatwo do niego dotrzeć . Posiada parking podziemny który jest trochę ciasny , więc lepiej , jeśli się ma dłuższy samochód podjechać troszkę dalej na inny parking i tam spokojnie można zaparkować :) A poza tym bardzo miła obsługa , przyjemnie urządzone pokoje i miła atmosfera . Polecam ten hotel.

Termin pobytu: marzec 2013
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Rybka8
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Elisabeth B, Assistant to GM, Leonardo Hotel ViennaOdpowiedź udzielona 3 grudnia 2013
Tłumaczenie Google

Dear Rybka8,
Kindly thank you very much for sharing your experience on Tripadvisor.
We are pleased to read, that you was satisfied with our services we provided at the Leonardo Hotel Vienna.

We remain from Vienna with best regards

Elisabeth Binder
Ass. to GM

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji