Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 962)
Filtruj recenzje
1 962 wyniki
Oceny podróżnych
558
995
284
82
43
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
558
995
284
82
43
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 1 962 recenzji
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo przyjemny hotel. Bardzo miła obsługa, przestronny i czysty pokój z mikrofalówką i czajnikiem. Toaleta i łazienką osobno. Blisko nad Dunaj i do stacji metra, gdzie można dostać się do ścisłego centrum. Parking 13€ za dobę. Na minus jedynie mało urozmaicone śniadanie.
Polecam :)

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, mate737
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: h3720, Guest Relations Manager, Novotel Suites Wien City DonauOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
wow, thank you so much for your wonderful feedback and also your suggestion for improvement which I will definitely share with my colleagues.
It is great that you had an enjoyable stay and liked many aspects about Novotel Suites Wien, like the location, the room and its facilities and our team.
But we would like to apologize, if we weren't able to meet all of your expectations in terms of the breakfast. We hope it didn't affect your stay negatively and you enjoyed it anyway.
We would be grateful to get the chance of welcoming you as our guest again someday.
Best regards,
Michaela Kaineder

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 lipca 2019

Pokój był bardzo wygodny - wyposażony w czajnik, lodówkę i mikrofalówkę, znakomita lokalizacja tuż obok stacji metra i dobrze zaopatrzonych miejscowych sklepów spożywczych. Jeden przystanek do wyspy na Dunaju.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, malgorzatas738
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: h3720, Guest Relations Manager, Novotel Suites Wien City DonauOdpowiedź udzielona 31 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
wow, thank you so much for your great review and your great comments.
We are happy, that the location and the room with its facilities made your stay more enjoyable.
Our doors are always open for your next stay.
Best regards,
Michaela Kaineder

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 stycznia 2019

Duze rodzinne pokoje łóżko rodzinne i 2 łóżka pojedyncze, smaczne śniadanie, lokalizacja przy metrze wiec łatwo dotrzeć do głównych atrakcji. W sąsiedztwie dużo sklepów spożywczych. Spokojnie można zaparkować samochód.

Termin pobytu: styczeń 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, pestka307
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: h3720, Manager, Novotel Suites Wien City DonauOdpowiedź udzielona 11 lutego 2019

Drodzy goście!
Dzięki za dobrą ocenę.
Pozdrowienia z Wiednia
Thomas Fietzke-Schreiber
Resident Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 listopada 2018

Krotki pobyt weekendowy na poczatku listopada. Bardzo wygodna lokalizacja, tuz przy stacji metra U1. Wygodny pokój, trochę za plastikowe boksy sanitarne, rozdzielona ubikacja i łazienka. Sala śniadaniowa za mała o tej porze roku, klopot z zajeciemmmoejscacpo 8 mej

Termin pobytu: listopad 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, Zbigniew F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 października 2018

Termin pobytu: październik 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Ta recenzja jest prywatną opinią danego podróżnika i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Wyświetl więcej recenzji